Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Teknikprodukter AB - Huskvarna

Ekonomichef till Teknikprodukter Nordic AB

Teknikprodukter Nordic AB är en av Sveriges ledande leverantörer av tätningar, friktionsmaterial och transmissionsprodukter som levererat lösningar till svensk tillverkningsindustri sedan 1984. Förutom att vi är bra på att ta hand om våra kunder är vi även väldigt måna om vår personal. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljö, friskvård och för att alla ska trivas och ha roligt på arbetet. Vi finns i Huskvarna, Jönköping, Sundsvall, Göteborg, och Helsingborg. Läs gärna mer om oss på https://www.teknikprodukter.se/ 
 
Vill du vara med på vår resa framåt i rollen som Ekonomichef med ett fritt arbete som innebär att du får arbeta brett inom ekonomi? Vill du arbeta på ett företag som präglas av en god värdegrund, familjär kultur och utveckling? Då tycker vi att du ska läsa vidare. Det kanske är du som är vår nya kollega i rollen som ekonomichef!  
 
I den här rollen som Ekonomichef kommer du att ha det övergripande ansvaret för bolagets ekonomifunktion. Du planerar och leder den ekonomiska och finansiella verksamheten i vilken bland annat månads, kvartals- och årsbokslut, kund- och leverantörskontra, budget, prognostisering, bokföring samt lönefunktion ingår. En variationsrik roll med stort ansvar med andra ord!  

Nu söker vi dig som minst har ett par års arbetslivserfarenhet från liknande arbete som trivs i en roll som kräver hög ansvarskänsla men som också ställer krav på att du som person är självgående.
 
Vi ser att du som söker denna tjänst är en trygg och affärsdriven person med ett strukturerat och analytiskt tankesätt. Du är även både kommunikativ och relationsinriktad och motiveras av att förstå och sätta dig in i kundrelationer och affärer som leder till goda affärsgrundade beslut. Du är en person som agerar självständigt, arbetar flexibelt och proaktivt samt har förmågan att prioritera mellan operativa och strategiska beslut.  
 
Tjänsten kräver att du hanterar svenska och engelska flytande i både tal och skrift samt har mycket god datorvana. Meriterande om du har erfarenhet av arbete i olika affärssystem, Teknikprodukter använder sig av Monitor.     
 
Du rapporterar till VD och ingår i bolagets ledningsgrupp.  
 
Anställningsomfattning 
Tillsvidare 
Anställningsform 
Heltid 
Arbetstid 
Dagtid 
 
Placeringsort är på vårt kontor i Huskvarna.  
 
Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen och alla frågor rörande rekryteringsprocessen besvaras av Mikael Rydholm, rekryteringskonsult, på telefonnummer 073-4141684 alt [email protected]. Ansök senast 2023-10-08 på OnePartnerGroups hemsida, urval sker löpande så ansök redan idag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. 

 

Fler jobb inom Ekonomi/redovisning/inköp

Ekonomiassistent till kommande uppdrag

Ekonomiassistent till kommande uppdrag

ONEPARTNERGROUP SYDOST AB | Kronobergs län, Växjö | Ekonomi/redovisning/inköp

Ekonomichef rekryteras till Skandinaviska områdesskydd

Ekonomichef rekryteras till Skandinaviska områdesskydd

Skandinaviska områdesskydd | Stockholms län, Haninge | Ekonomi/redovisning/inköp

Lönespecialist till UW-ELAST i Mariestad

Lönespecialist till UW-ELAST i Mariestad

UW-ELAST | Västra Götalands län, Mariestad | Ekonomi/redovisning/inköp

Redovisningsekonom till Jool Group

Redovisningsekonom till Jool Group

Jool Capital Partner AB | Kronobergs län, Lessebo | Ekonomi/redovisning/inköp

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 30 september. Skynda dig att söka!