Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Driven säljare till Qnister

Är du en förtroendeingivande och relationsskapande person på jakt efter nya säljutmaningar? Vi på Qnister befinner oss på en spännande tillväxtresa och nu söker vi dig, vår nya säljare. Är du sugen på att komma till en arbetsplats med kompetenta kollegor, intressanta och viktiga tjänster att erbjuda kunder och samtidigt ha möjligheten att växa och utvecklas – då har vi jobbet för dig!

Förvänta dig varierande arbetsdagar!
Vår vision är att förändra den konservativa bransch som juristbranschen faktiskt är. Som ett första steg i vår vision utvecklades molntjänsten Qnister GDPR och nyligen lanserade vi även molntjänsten inom visselblåsning, Qnister Whistle. I rollen som säljare hos oss kommer du att sälja dessa tjänster till såväl privata som offentliga aktörer.

Som säljare hos oss på Qnister får du en omväxlande arbetsdag med möjligheten att knyta värdefulla kontakter. Du kommer att bearbeta marknaden genom prospektering, bokning och genomförande av fysiska och digitala kundmöten. Du kommer sedan följa upp dessa möten och ha en kontinuerlig dialog med potentiella kunder där målet såklart är ett avslut där kunden väljer att använda våra tjänster. Implementeringen av våra tjänster ska vara lätt för våra kunder och du kommer till viss del också jobba med implementeringen samt kundvård. Vi är ett prestigelöst gäng som hjälper varandra, därför kanske det inte är så konstigt att ett av våra värdeord är just lagspelare.  

Vi letar efter dig som är en engagerad och relationsskapande säljare, med ett hjärtligt driv!
För att du ska lyckas och trivas som säljare här hos oss har du ett eller några års erfarenhet av säljyrket inom B2B sedan tidigare men du är nu hungrig på att sätta tänderna i just våra tjänster. Vi ser att du antingen har yrkeshögskoleutbildning eller högskoleutbildning inom relevant område. Du har körkort för att kunna åka på kundbesök och du hanterar svenska och engelska i både tal och skrift. 

Är du personen som drivs av att göra affärer och komma till avslut men som samtidigt vill skapa förtroendefulla kontakter och vara insatt i det du faktiskt säljer? Vi kommer lära dig allt vi kan men det är viktigt att du känner intresse för våra tjänster och vill förstå vad de egentligen innebär för våra kunder. Vidare trivs du i snabbrörlig organisation med korta beslutsvägar, högt i tak och en härlig vinnarkänsla!

Vilka är Qnister och vad kan vi erbjuda dig?
Välkommen in i en snabbväxande organisation med två verksamheter under samma tak: Qnister och Insatt. Vår vision är att förändra juristbranschen. Vi är ett entreprenöriellt gäng med kontor i Jönköping och Örebro. 
 
Vi utmanar branschen genom att erbjuda verksamhetsnära juridik där våra jurister på Insatt lämnar konkreta råd som gör skillnad. Med Insatt får kunden en bolagsjurist som lär känna verksamheten och som de kan bolla alla juridiska frågor med. Vi utmanar även branschen genom digitalisering av juridik under varumärket Qnister. Med Qnister underlättar vi för våra kunder att följa lagar och regler via våra molntjänster. Du blir en del av en positiv och nytänkande organisation där idéer välkomnas och där vi ständigt utmanar varandra att växa, både som individer och som företag. Förutom det sitter vi i helt nyrenoverade lokaler i centrala Jönköping. Vi har en offensiv tillväxtplan och du har goda möjligheter att växa i din yrkesroll. 

Placeringsort: Jönköping
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

I denna rekrytering har Qnister valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marcus Rosenblom på telefonnummer 036-440 90 11 alt. [email protected]