Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Customer Service Representative till företag i Jönköping

Till vår konsultverksamhet söker vi nu en kundtjänstmedarbetare för uppdrag hos en av våra kunder med placering i Jönköping. Brinner du för att ge bästa möjliga service till kund och är en sann teamspelare? Trivs du i en roll där det händer mycket och är högt tempo emellanåt? Har du dessutom möjligt att börja jobba omgående? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter och din profil
Rollen som kundtjänstmedarbetare innebär registrering av beställningar och förfrågningar från kunder gällande av maskiner, tillbehör och reservdelar samt allmän support till kunder, både via mail och telefon. Tjänsten innebär även support till interna funktioner samt administrativa uppgifter när det gäller returer, reklamationer, lagerhantering, inrapportering av gods, logistik samt leveransbesked. Du kommer även en tät kontakt med utesäljarna på företaget. Som del av kundtjänstteamet är du till stor del företagets ansikte utåt där du arbetar tillsammans med dina kollegor med att via telefon och mail ge kunder bästa möjliga support. Som du märker kommer administration och kundsupport vara en stor del av din vardag i din roll som kundtjänstmedarbetare. 

Erfarenhetsmässigt har du tidigare jobbat inom kundservice där du är bekväm att jobba med såväl dator som telefon. Har du erfarenhet av arbete med tekniska produkter eller ett tekniskt intresse är det högst meriterande. Du hanterar såväl svenska som engelska i tal och skrift. Som person beskriver du dig själv som lyhörd, flexibel, serviceinriktad där du har en förmåga att möta kundernas olika behov. Vidare trivs du med att ta eget ansvar, är duktig på att prioritera samt är lösningsorienterad. 

Placeringsort: Jönköping
Tillträde: Omgående
Omfattning: 100 % under 6-9 månader 

Denna tjänst innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. Som konsult hos OnePartnerGroup får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden kontakt med din konsultchef. Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. 

Sista ansökningsdag är den 24 januari men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Lotta Ryman på telefonnummer 073-394 79 12 alt. [email protected]

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.