Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

CNC-operatörer sökes till Industrilås AB

Vi söker nu flera CNC- operatörer till Industrilås i Nässjö.  Är du en person som har erfarenhet av CNC? Har du dessutom erfarenhet av Fanuc styrsystem eller något annat styrsystem? Då kan det vara dig vi söker! 

Om kundföretaget
Industrilås AB designar, tillverkar och tillhandahåller lås och gångjärn och arbetar sedan 1981 internationellt med helhetslösningar till dörrar, luckor och kapslingar utomhus och inomhus. Typiska kunder bygger elkapslingar, serverskåp, tåg, generatorer, släpvagnar, tyngre fordon eller jobbar med energidistribution. Vi har byggt vårt varumärke främst på innovation och kundservice. Industrilås AB har sin verksamhet i Nässjö, vi är 220 anställda och omsätter ca 400 milj. SEK. Vi är ett globalt företag som säljer till 58 länder genom egna dotterbolag och 25 distributörer

Din roll och profil
Vi söker dig som har erfarenhet från att arbeta som CNC-operatör, främst med svarvning. Du har kunskap ifrån något styrsystem och även goda kunskaper i ritningsläsning. Fanuc styrsystem är meriterande. Du har god vana att ställa och programmera maskiner.

Som person är du nyfiken, lyhörd, ordningsam och positiv. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Du är representativ, har en god känsla för service och framför allt besitter du viljan att göra ett bra jobb.

Du kommer att bli en del av ett team med CNC-operatörer på en mycket trevlig och stimulerande arbetsplats med en fin maskinpark.

Placeringsort: Nässjö
Tillträde: Omgående eller enl. överenskommelse
Omfattning: Heltid

Din ansökan gör du genom att registrera dig på vår hemsida: www.onepartnergroup.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Vecka 29- 32 har vi semester vilket gör att processen kan komma att dra ut på tiden. Du är självklart varmt välkommen att skicka in din ansökan för tjänsten under denna tid.
För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Isabell Karlsson på [email protected]

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se