Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Jönköping AB

CE-Chaufför med krankort för sommarvikariat till Remondis AB!

Till vår kund Remondis AB söker vi nu en CE-chaufför med krankort. Du kommer arbeta tre längre arbetsdagar följt av tre dagarsledighet. Perfekt för dig som vill ha ett flexibelt jobb under sommarperioden. För rätt person finns även möjlighet till förlängt uppdrag.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som CE-chaufför med upphämtning av returglas från återvinningsstationer i Jönköpingsområdet. Arbetet bedrivs under dagtid och kan vara fysiskt krävande. Vi söker dig med tidigare erfarenhet av jobb som chaufför. Gärna med bakgrund inom återvinningsbranschen. Detta är dock inget krav. Vi förutsätter att du är en god chaufför med säkerhetstänk alltid som första prioritet. Vidare tror vi att du trivs med att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och har lätt att skapa kontakt med uppdragsgivare.

Krav:

  • Tidigare erfarenhet chaufför inom återvinningsbranschen är meriterande
  • Avslutad gymnasieutbildning, 
  • CE-kort och YKB
  • Krankort

Villkor
Start: v.22
Ort: Jönköping
Arbetstider: Dagtid,
Omfattning: Heltid – sommarvikariat

Din profil
Vi söker dig som är ordningsam, prestigelös och tycker om att arbeta med kroppen kommer snabbt finna dig till rätta och trivas i rollen!  Vi söker dig som har några års erfarenhet av branschen. För att trivas i rollen bör du vara lösningsorienterad, noggrann och inte har några problem att arbeta i ett högt tempo. Vi ser även att du har en god fysik då tungt arbete förekommer. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet! 

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Varmt välkommen med din ansökan!