Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Bolagsjurist till Insatt

Vill du vara med och förändra juristbranschen med handfast rådgivning och hjärtligt driv? Då är detta tjänsten för dig då vi på Insatt utökar vår styrka och nu söker en bolagsjurist. Är det du som är vår nya kollega?

Din roll i Insattstyrkan
Du blir en del av en entreprenöriell organisation på ett 15-tal medarbetare där nya idéer välkomnas och där vi ständigt utmanar varandra att växa, både som individer och som företag. I din roll som bolagsjurist hos oss ingår bland annat att:

  • Arbeta gentemot våra kunder, lära känna deras verksamhet och fungera som ett bollplank i juridiska frågor.
  • Upprätta och förhandla avtal inom ett brett affärsjuridiskt spektrum.  
  • Ge kunden handfasta verktyg för att förbättra deras processer och hjälpa kunden att prioritera risker.

Vem söker vi?  
Vi söker dig som

  • Gillar att träffa kunder och är nyfiken på deras verksamhet. Du har ett verksamhetsnära angreppssätt och vågar vara tydlig i din rådgivning.
  • Har ett starkt entreprenörskap och affärsfokus. Du tycker det är roligt att bryta ny mark och har en stark drivkraft till att utvecklas och växa tillsammans med Insatt.
  • Är trygg och stabil med båda fötterna på jorden. Du är social, relationsskapande och gillar att bygga långsiktiga kundsamarbeten.

Dessutom har du en akademisk utbildning inom juridik och minst fem års erfarenhet av affärsjuridik och affärsjuridiska frågor. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta internt som bolagsjurist. Erfarenhet av arbetsrätt och associationsrätt är starkt meriterande.

Vilka är Insatt och vad kan vi erbjuda dig?
Välkommen in i en snabbväxande organisation med två verksamheter under samma tak: Qnister och Insatt. Vår vision är att förändra juristbranschen. Vi är ett entreprenöriellt gäng med kontor i Jönköping och Örebro. 
 
Vi utmanar branschen genom att erbjuda verksamhetsnära juridik där våra jurister på Insatt lämnar konkreta råd som gör skillnad. Med Insatt får kunden en bolagsjurist som lär känna verksamheten och som de kan bolla alla juridiska frågor med. Vi utmanar även branschen genom digitalisering av juridik under varumärket Qnister. Med Qnister underlättar vi för våra kunder att följa lagar och regler via våra molntjänster. Du blir en del av en positiv och nytänkande organisation där idéer välkomnas och där vi ständigt utmanar varandra att växa, både som individer och som företag. Förutom det sitter vi i helt nyrenoverade lokaler i centrala Jönköping. Vi har en offensiv tillväxtplan och eftersom vi hela tiden växer har du goda möjligheter att växa i din yrkesroll. 

Placeringsort: Jönköping
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

I denna rekrytering har Insatt valt att samarbeta med OnePartnerGroup som kommer sköta rekryteringsprocessen i ett inledande stadie. Sista ansökningsdag är den 19 december men vi arbetar med löpande urval så tveka inte att visa intresse för tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marcus Rosenblom på telefonnummer 036-440 90 11 alt. [email protected]