Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Automationstekniker till Nordomatic

Vill du bidra och verka i en framtidsbransch där megatrender som IoT, hållbarhet, energibesparing och digitalisering är vardag?

Är du en person som sätter kunden i fokus och har en utvecklad förmåga att felsöka och lösa problem som kan uppstå i fastigheters styrsystem? Sök då tjänsten som Automationstekniker hos oss, där du får jobba tillsammans med ett team som har stor kunskap inom klimatsmart fastighetsautomation. Vi har stora utvecklingsmöjligheter inom företaget för den som har vilja och engagemang. Vi behöver nu förstärkning med placering i Jönköping.

Om företaget
Nordomatic är ett specialiserat tillväxt- och kunskapsföretag som hjälper fastighetsägare att med modern teknik sänka energiförbrukning och driftskostnader. Bolagets vision är att bli Global Impact Leader of Smart Buildings och vägen dit skall gå via organisk tillväxt såväl som genom förvärv. Idag har Nordomatic verksamhet i de skandinaviska länderna.    
Nordomatic ägs sedan augusti 2020 huvudsakligen av Trill Impact som är ett tillväxtorienterat private equity-bolag med starkt fokus på hållbarhet. Detta innebär bland annat en målsättning om att samtliga bolag som Trill Impact investerar i ska bli förebilder inom hållbarhet och göra väsentliga och mätbara förbättringar inom FN:s globala hållbarhetsmål. Du kan läsa mer om dessa mål på https://www.un.org/sustainabledevelopment/.
 

Arbetsbeskrivning 
En automationstekniker på Nordomatic som ingår i en projektgrupp jobbar i första hand med driftsättning. Driftsättning innebär att man jobbar på plats i anläggningarna ihop med konstruktör, projektledare och elektriker. Som automationstekniker har man en mycket viktig roll i projektet när det befinner sig i slutskedet för leverans på utsatt tid och med högsta kvalitet. En automationstekniker jobbar även med s.k spotservice ute i våra kunders fastigheter.

Vi erbjuder 
Vi erbjuder en intressant teknisk roll inom klimatsmart fastighetsautomation och en arbetsmiljö fylld av tekniska utmaningar, arbetsglädje och möjlighet till personlig utveckling inom ett innovativt samt marknadsledande företag. 

Hos oss hjälps vi åt, har korta beslutsvägar och en stark teamkänsla med ett gemensamt mål att lyckas tillsammans.

För rätt person kommer det att finnas goda utvecklingsmöjligheter inom Nordomatic. Hos oss äger du din egen utveckling inom vårt bolag.

Erfarenhet som krävs 
För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har:

  • En teknisk gymnasieutbildning samt erfarenhet från liknande arbeten, med fördel inom en teknisk bransch som exempel fastighetsautomation, energi, VVS, ventilation eller kyla.
  • Du har goda kunskaper om el och elsäkerhet samt innehar systemkunskap.
  • Som person är du tekniskt lagd, har en utvecklad förmåga att se helheten samt att felsöka och lösa problem som uppstår.
  • Du är serviceminded, flexibel och social mot kunder och kollegor, duktig på att skapa förtroende samt att uppfatta och tillmötesgå kundernas behov.
  • Vidare har du ett framstående intresse för teknik och energibesparing, och en stark vilja att driva Nordomatics affärsidé framåt. 

Personaliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är både lösnings- och serviceorienterad. Du är van vid att arbeta självständigt samt är en god kommunikatör med social kompetens. Du är noggrann och har ett analytiskt sinne och jobbar strukturerat. Att du kan uttrycka dig på svenska i tal och skrift samt körkort för bil är ett krav.

Övrigt
I den här rekryteringen samarbetar Nordomatic med OnePartnerGroup och du kommer att bli anställd direkt av Nordomatic. Sista ansökningsdag är den 13 februari men vi arbetar med löpande urval så tveka inte att visa intresse för tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mikael Rydholm på 036-440 90 18 alt. [email protected]