Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Arbetsledare till både produktion-och logistiskverksamhet

För ett oerhört spännande och utvecklande tillfälligt projekt hos kund i Skillingaryd så söker vi nu flera arbetsledare för både produktionsverksamhet och logistikverksamhet. Är du sugen på en intensiv utmaning så får du inte missa detta guldläge!

Vad kommer du att göra?

Att arbeta som arbetsledare i detta projekt kommer innebära ett varierat arbete där din uppgift är att vara en länk mellan teamledare och medarbetare. Du kommer jobba "hands-on" och ha direkt kontakt med antingen montörer om du jobbar med produktionsverksamheten eller med truckförare om du jobbar med logistikverksamheten. Dagliga genomgångar med medarbetare, uppföljningar, planeringsmöten och säkerställande av att din avdelning fungerar kommer därför prägla dina arbetsdagar. Du kommer även ha en tät dialog och åtgärda eventuella brister med andra avdelningar om så krävs. 
 

Vem är du?

Som person är du driven, har en mycket god kommunikativ förmåga samt har en positiv inställning till snabba förändringar och förbättringar. Du är relationsskapande, trivs med ett varierande arbete i högt tempo och är med och skapar en positiv arbetsmiljö samt är ett gott föredöme avseende arbete och uppförande. Vidare har du en god förmåga att utveckla, engagera och motivera medarbetare för att skapa en teamkänsla. Vi ser gärna att du har någon form av liknande erfarenhet av produktion och/eller logistik/supply chain eller att du har jobbat inom produktion/lager tidigare och nu vill testa på en ledarroll. 

Vad kan vi erbjuda dig?

Detta projekt är väldigt unikt där du kommer få vara med från ett startskede och kunna komma med dina tankar och idéer för att skapa en så effektiv och optimal verksamhet som möjligt. Projektet är tillfälligt och för dig som gillar ett högt tempo och att jobba med människor så är detta en chans du inte får missa. Vid eventuell intervju så kommer du få veta mer om projektet och dess innebörd. 

Arbetstider: Initialt dagtid men det kan förändras till skift
Placeringsort: Skillingaryd 
Omfattning: Heltid i cirka tre månader med möjlighet till förlängning
Tillträde: Omgående i juni eller juli 

Sista ansökningsdag är den 12 juli men vi tillämpar löpande urval och tillsättning sker omgående så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se

Fler jobb inom Lager/logistik/transport

Extrajobba som budbilschaufför!

Extrajobba som budbilschaufför!

Västra Götalands län, Göteborg | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Logistik & Servicekoordinator till Fortum Waste Solutions i Kumla

Logistik & Servicekoordinator till Fortum Waste Solutions i Kumla

Örebro län, Kumla | Lager/logistik/transport

Student och vill jobba på terminal?

Student och vill jobba på terminal?

Västra Götalands län, Göteborg | Lager/logistik/transport

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 13 juli. Skynda dig att söka!
Koncernchef till Reaxcer AB

Koncernchef till Reaxcer AB

Jämtlands län, Östersund | Lager/logistik/transport