Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Consid AB

Account Manager Public Sector till Consid

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital transformation. Vi ser till att våra kunder blir bäst i världen på de de gör genom att ta vara på den digitala världens möjligheter. Hos oss bjuds det på hisnande fart och spännande utmaningar samtidigt som vi har otroligt roligt tillsammans!

Vi söker nu en Account Manager Public Sector till framgångsrika Consid i Jönköping.
Rollen är nyckelposition i säljteamet och du kommer att vara en viktig del i Consids affärer mot offentlig sektor där du ansvara för både proaktivt säljarbete likväl svar på avrop.  

Om du vill du driva affärer inom IT och digital transformation mot den offentliga sektorn, i en roll som erbjuder handlingsfrihet och variation på ett välmående och satsande bolag är detta tjänsten för dig!

Urval sker löpande så tveka inte med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter:
I rollen som Account Manager Public Sector är du en nyckelroll i skapandet av ett team som jobbar mot kunder i offentlig sektor – offentliga myndigheter, kommuner och kommunala bolag.

Du jobbar nära Team Lead för offentlig sektor och utvecklar affären både genom proaktiva kundbesök och genom att svara på avrop från befintliga avtal. Tillsammans utvecklar ni mål och arbetssätt för att stärka Consids redan starka varumärke inom den offentliga sektorn.

Du jobbar med individuella mål likväl som med teamets, för att tillsammans utveckla affärer och stärka kundrelationer så du och teamet når dit ni ska. Detta genom smart nätverkande, proaktivitet och driftighet. I rollen ingår det även att upprätta bra underlag för att enkelt kunna svara på de förfrågningar som kommer. Vidare kommer du att matcha rätt konsult mot rätt uppdrag.

En annan viktig del i rollen är att jobba med uppföljning för konsulterna som finns i uppdrag. Du skapar uppföljningsrutiner för att kunna få och ge feedback till både konsulter och kunder, för att säkerställa hög nöjdhet i uppdragen.

Consid bygger sin försäljning på relation och expertis, och genom smart relationsbyggande stärker du både ditt och Consids varumärke.  

Din profil:
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning alternativt har utbildning inom försäljning, ekonomi eller marknadsföring. Har du dessutom erfarenhet av att jobba med konsult-/CV-matchning och affärer inom det offentliga är det meriterande. Du brinner för försäljning och relation och vet att du kan göra skillnad i det du gör. Du kommer att erbjudas friheten att skapa din egen framgång och samtidigt utveckla dig, Consid och kundrelationen.  

Som person är du affärsmässig och vill göra ditt yttersta för att möta kundernas förändrade behov för att säkerställa hög kundnöjdhet. Du drivs av att leverera goda resultat och är bra på att skapa förtroende. Du har span på omvärlden och inser att föränderliga behov kräver att du håller dig uppdaterad och nära kunderna. Långsiktiga relationer och affärer har tidigare gett dig bra resultat i din försäljning.

Du har god förmåga att uttrycka dig bra i svenska och engelska, både i tal och skrift och du innehar B-körkort.

Låter detta som du? Tveka inte med din ansökan då urval kommer att ske löpande.

I denna rekrytering samarbetar Consid med OnePartnerGroup varpå all initial kontakt sker med dom. För frågor, ta gärna en kontakt med ansvarig rekryteringskonsult, Marcus Rosenblom på 0736-255318, alt [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!