Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Consid AB

Account Manager Private Sector till Consid

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital transformation. Vi ser till att våra kunder blir bäst i världen på de de gör genom att ta vara på den digitala världens möjligheter. Hos oss bjuds det på hisnande fart och spännande utmaningar samtidigt som vi har otroligt roligt tillsammans!

Vi söker nu en Account Manager Private Sector till framgångsrika Consid i Jönköping.
Rollen är en nyckelposition i säljteamet och du kommer att vara en viktig del i Consids fortsatta tillväxtresa, genom att skapa affärsrelationer i världsklass.

Om du vill driva strategiska affärer inom IT och digital transformation, i en roll som erbjuder handlingsfrihet och variation på ett välmående och satsande bolag är detta tjänsten för dig!

Urval sker löpande så tveka inte med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter:
I rollen som Account Manager Private Sector ansvarar du för hela försäljningsprocessen – från lead till avtal – och kommer jobba med att proaktivt skapa nya affärsmöjligheter likväl som att utveckla befintliga kunder inom privat sektor. Du äger dina affärsprocesser och har ett nära samarbete med övrig säljkår, regionledning och rekryteringsteamet för att tillsammans skapa bästa förutsättningar för goda affärer.

Sett till Consids breda tjänsteerbjudande kommer du att driva både resurskonsultförsäljning och projektförsäljning. Det är ditt uppdrag att identifiera behovsbilden och tillsammans med expertkollegor rådge om potentiella lösningar för att göra kunderna mer framgångsrika.

Du jobbar med individuella mål likväl som med teamets mål, för att tillsammans utveckla affärer och stärka kundrelationer. Consid bygger sin försäljning på relation och expertis, och genom smart relationsbyggande stärker du både ditt eget och Consids varumärke.

Din profil:
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning alternativt har utbildning inom försäljning, ekonomi eller marknadsföring. Erfarenhet av tjänsteförsäljning är meriterande.  Du brinner för försäljning och relation och vet att du kan göra skillnad i det du gör. Du kommer att erbjudas friheten att skapa din egen framgång och samtidigt utveckla dig, Consid och kundrelationen.  

Som person är du affärsmässig och vill göra ditt yttersta för att möta kundernas förändrade behov för att säkerställa hög kundnöjdhet. Du drivs av att leverera goda resultat och är bra på att skapa förtroende. Du har span på omvärlden och inser att föränderliga behov kräver att du håller dig uppdaterad och nära kunderna. Långsiktiga relationer och affärer har tidigare gett dig bra resultat i din försäljning.

Du har god förmåga att uttrycka dig bra i svenska och engelska, både i tal och skrift och du innehar B-körkort.

Låter detta som du? Tveka inte med din ansökan då urval kommer att ske löpande.

I denna rekrytering samarbetar Consid med OnePartnerGroup varpå all initial kontakt sker med dom. För frågor, ta gärna en kontakt med ansvarig rekryteringskonsult, Marcus Rosenblom på 0736-255318, alt [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!