Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Varuhuschef rekryteras till Dormy Golf, Barkarby

Har du en passion för golf och att möta människor? Vi letar efter dig som brinner för att ge fantastisk service och trivs i en ledarroll där du bygger framgångsrika team och når uppsatta mål. Nu söker vi en Varuhuschef till vårt Varuhus i Barkarby!   

Dormy är Sveriges ledande återförsäljare inom golf med tolv varuhus från Malmö i söder till Sundsvall i norr. Vi har också en kraftigt växande verksamhet inom e-handel och satsar på att etablera oss på nya marknader utanför Sveriges gränser med dormy.com som motor. Dormy driver också ett outletvaruhus. Vår totala omsättning är drygt 800 miljoner kronor. Dormy grundades i Örebro 1994 och det är fortfarande där vi har vårt hjärta, i form av ett modernt huvudkontor med centrallager, varuhus och restaurang.

Att du spelar golf och gillar golfprylar tar vi förstås för givet, men vi lägger också stort värde vid att du tycker om människor, möten och brinner för att ge fantastisk service.

I rollen som varuhuschef behöver du ha en stark motor som drivs av engagemang för att leda människor, bygga samhörighet i din grupp och entusiasmera ditt gäng. Du arbetar aktivt för att uppnå fastställda mål och hjälper till att förvalta och utveckla Dormys koncept.

I rollen som varuhuschef är du ansvarig för budget, rekrytering, bemanning, schemaläggning, lönesättning, introduktion, arbetsmiljö och utveckling av dina medarbetare. Du kommer att ha nära kontakt med dina kollegor runt om i landet då du ingår i vår chefsgrupp som träffas löpande för att byta erfarenheter och utvecklas tillsammans.

Vem är du?
För att lyckas i rollen har du tidigare arbetslivserfarenhet från en liknande ledarroll där du har haft personalansvar för en stor personalgrupp inom detaljhandelsbranschen. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från kundservice och försäljning, då du har en viktig roll i att utbilda och coacha dina medarbetare inom området.

Du har en god datavana och administrativ förmåga och är van att analysera siffror och följa upp nyckeltal. Vidare har du även tidigare erfarenhet av budgetarbete, schemaläggning och rekrytering av nya kollegor.  

Som person är du målinriktad, strukturerad och självständig i ditt arbetssätt. Hos oss på Dormy Golf är tempot högt och vi är en dynamisk verksamhet så du behöver ha god förmåga att prioritera, planera även under intensiva perioder. Det är en förutsättning att du har förmåga att hantera stressade situationer och behålla lugnet.

Vi vill att du delar vår övertygelse om att ett tydligt, coachande och ödmjukt ledarskap ger engagerande medarbetare som känner gemenskap, som i sin tur leder till att vi når våra mål och bidrar till Dormys vision- en bättre golfupplevelse.

Vi erbjuder dig
På Dormy har vi som ledstjärna att alla våra kunder ska uppleva en bättre golfupplevelse och vi jobbar hårt varje dag för att uppnå den visionen. Du blir en central del i helheten med uppgiften att ge våra kunder i varuhuset ett entusiastiskt bemötande och guida dem rätt i jakten på köpet som kan göra deras favorithobby ännu lite roligare.

Vi erbjuder ett engagerat gäng kollegor som har ett gemensamt intresse i golfen samtidigt som vi medvetet arbetar med att hela tiden utveckla vår kunskap och ser till att ligga i framkant när det gäller det senaste inom golf och golfprodukter.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med start så snart som möjligt. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Ansökan
Låter det spännande? I den här rekryteringen samarbetar Dormy Golf med OnePartnerGroup.

Alla ansökningar behandlas löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen in med din ansökan!