Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

AGES CASTING UNNARYD AB

Junior Projektledare till AGES

AGES är en svensk industrikoncern med spetskompetens inom pressgjutning, skärande bearbetning, tooling, svetsning och montering. Den egna produktionen är koncentrerad på tillverkning i medelstora till större serier med mycket högt ställda kvalitetskrav. Med flexibla och högt automatiserade tillverkningsenheter möter de kunders behov av komponenttillverkning i stora serier. Lyhördhet är för dem A och O.

Nu söker vi rätt tekniska profil som kan gå in i rollen som junior projektledare på AGES i Unnaryd. Ta chansen att börja karriären på en industri vars utveckling just nu står inför nya och roliga utmaningar. Du får här chansen, initialt via oss på OnePartnerGroup Halland, att utvecklas och du får möjligheten att växa in i rollen som mer senior projektledare. Allt i en bransch som erbjuder stora karriärmöjlighet framåt. Ta chansen och sök redan idag!

Arbetsuppgifter
I rollen som junior projektledare verkar du i projekt både internt och externt ut mot kund. Din arbetsdag består till stor del av att vara ute i det produktionen och hålla dig uppdaterad i de olika projekten där du samverkar med flera olika funktioner inom företaget. I huvudsak kommer dina övergripande arbetsuppgifter handla om att:

  • Ansvara för kundprojekt samt interna projekt.
  • Ansvara för att företagets projektplan uppdateras och följs upp.
  • Hålla kontakt med kund samt leverantörer avseende utrustning mm.
  • Kommunicera ändringar i projekt, avtal/kontrakt både internt och externt.
  • Agera support vid CAD konstruktion.
  • Att stoppa produktion vid risk för skada eller kvalitetsavvikelser.

Din Profil
Då tjänsten är junior är det viktigaste inte att din meritlista är lång, snarare att du har teknisk kompetens och intresse, samt rätt personlighet. Du bör vara nyfiken och tycka om att saker händer men samtidigt vara ödmjuk. Du gillar att agera spindeln i nätet och vill gärna se resultat. Din tekniska kompetens har du fått som lägst från gymnasial teknisk utbildning, alternativt likvärdig erfarenhet som på annat sätt kan jämställas. Du behöver ha grundläggande kunskaper om- och erfarenhet av ritningsläsning och vi anser det vara meriterande om du har erfarenhet av att jobba i CAD. Jobbet innebär att ha ett kvalitets- och miljöfokus, så erfarenhet av detta samt att jobba LEAN-baserat är meriterande. 
Vi kräver att din svenska och engelska är god i såväl tal som skrift. Vi ser dessutom det som en nödvändighet att du har tidigare erfarenhet från tillverkande industri på ett eller annat sätt.

Ansökan
Tjänsten är en hyrrekrytering och slutgiltig kandidat initialt erbjuds tjänst som konsult hos oss på OnePartnerGroup Halland AB. Är du rätt för tjänsten avser AGES erbjuda dig tjänst internt hos dem. Ansökan skickas via länk och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på 0734255237 el [email protected]
 

Fler jobb inom Ingenjörsyrken

Automationsingenjör till Nordomatic

Automationsingenjör till Nordomatic

Nordomatic AB Jönköping | Jönköpings län, Jönköping | Ingenjörsyrken

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Statkraft söker Elingenjör

Statkraft söker Elingenjör

Statkraft Sverige AB - Östersund | Jämtlands län, Östersund | Ingenjörsyrken

Maskiningenjör till Statkraft i Laholm

Maskiningenjör till Statkraft i Laholm

Statkraft Sverige AB (Halland) | Hallands län, Laholm | Ingenjörsyrken

Provningstekniker med elektronikkunskaper

Provningstekniker med elektronikkunskaper

Micropower Sweden AB | Kronobergs län, Växjö | Ingenjörsyrken