Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Vi söker CNC-operatörer till Sveriges bästa industri

Är du CNC-operatör och vill arbeta på Sveriges bästa industri? Nu har du möjligheten!

Beskrivning:
I arbetet som CNC-operatör ingår att ladda, ställa och plundra maskinerna samt att tillverka efter ritning och därefter verifiera. Andra moment som ingår i arbetet är förstabitskontroll, underhåll och daglig skötsel av maskinerna. Vi jobbar idag med följande märken på maskiner Okuma, DMG-Mori och Mazak. Tjänsten innebär skiftarbete där även helgskift förekommer.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad CNC-operatör med yrkeserfarenhet inom skärande maskinbearbetning. Fördelaktigt är om du är van att programmera och köra maskiner. För att hantera arbetet på ett bra sätt krävs goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik. Som person är du driven, engagerad och nytänkande samtidigt som du är kvalitetsmedveten, strukturerad och noggrann. Du är van att fatta egna beslut och att lösa problem på plats. Då vi arbetar nära varandra både enskilt och i grupp är det viktigt att vara flexibel och tycka om att samarbeta. Meriterande är kunskap inom ovan nämnda maskiners styrsystem samt lean produktion.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och den vi söker ska kunna bidra till ett gott arbetsklimat tillsammans med övriga medarbetare. 

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad
Heltid

Arbetstid och lön
Skift. Fast lön

Övrig information
Sista ansökningsdag 2020-11-01

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan.

Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Jessica Larsson 072-142 85 67 eller Oscar Jonsson 072-142 88 25. Tillsättning sker efter överenskommelse.  

OilQuick AB är ett innovativt och expansivt familjeägt teknikföretag som utvecklar, tillverkar och säljer fullautomatiska snabbfästesystem för entreprenadmaskiner. Produkten är marknadsledande i branschen med hög kvalitet och ett starkt varumärke. Huvudkontoret ligger i Hudiksvall där den mesta tillverkningen sker.

Företaget har utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place to Work. Att utses till en av Sveriges bästa medelstora arbetsplatser är resultatet av ett långt intensivt arbete där medarbetarna varit högst delaktiga och där företaget prioriterat medarbetarnas välmående och utveckling.

’OilQuick har medarbetare som är mer än engagerad och det är vi mycket stolta över. Vi har världsledande produkter och skall vi fortsätta att vara I världsklass även på sikt, så är min övertygelse att vi även då måste uppfattas som världsklass att arbeta för. Jag personligen drivs av att få människor att trivas på sitt arbete. Det är viktigt att vi är lyhörda och förtroendeingivande och att vi lyssnar på medarbetarna. Mår de anställda bra så presterar vi bra, detta leder I sin tur till att företaget går bra, det är vårt motto! Vi jobbar hårt för att få en stark teamkänsla och är stolta att kunna erbjuda den trivsel och gemenskapen som vi har på OilQuick.’
Henrik Sonerud, VD OilQuick AB