Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Tillverkningschef till Hexatronic

Om tjänsten
En av våra fem Tillverkningschefer lämnar oss för annan utmaning och därmed söker vi hennes efterträdare.
Du som axlar rollen blir en operativ första linjens chef, med främsta uppgift att leda ca 25 medarbetare, som huvudsakligen arbetar skift. Tillverkningschefen har tillsammans med medarbetarna i sin organisation ansvar för en del av vår tillverkning av kabelprodukter.
Du ska förutom ett aktivt ledarskap även ansvara för att verksamheten är kostnadseffektiv och når uppsatta mål för kvalitet och leveransförmåga. Ständiga förbättringar med kunden i centrum ska ingå som en naturlig del av det dagliga arbetet. Du kommer att få arbeta i en expansiv miljö med engagerade och erfarna medarbetare.  

Rollen ställer höga krav på kommunikativ förmåga med fokus på tydlighet och dialog. I vår verksamhet arbetar vi ofta tvärfunktionellt, vilket innebär ständigt samarbete med andra avdelningar och funktioner. I rollen som Tillverkningschef rapporterar du till Produktionschefen.

Din profil
I grunden bör du ha en teknisk högskoleutbildning kombinerad med personliga egenskaper som lyhördhet, analytisk förmåga och ett drivet arbetssätt. Du är en engagerad person med en tydlig vilja och ambition att leda och fördela arbetet så att alla inom teamet vet vad de skall göra samt skapa förutsättningar för gruppen att lyckas med sina uppgifter.
Du bör ha erfarenhet av ledande befattningar, helst från tillverkande företag. Du är övertygad om att ett coachande förhållningssätt är vägen till att lyckas som ledare. Du prioriterar och förstår vikten av närvaro och tillgänglighet för att skapa delaktighet. Att du är öppen och positiv och tycker om att arbeta med människor är förutsättningar för tjänsten.

Välkommen till en spännande och dynamisk arbetsplats i ett företag med tydliga mål om att expandera mot nya marknader och kundsegment. Du kommer till en modern arbetsmiljö, där vi engagerade medarbetare skapar framtidens fiberkommunikation åt en global marknad.

Anställningsform
Tillsvidare

Sysselsättningsgrad
Heltid

Arbetstid och lön
Dagtid. Fast lön

Övrig information
Sista ansökningsdag 2021-07-30

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan.

Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Jessica Larsson 072-142 85 67 eller Oscar Jonsson 072-142 88 25. Tillsättning sker efter överenskommelse.  

 

Hexatronic Cables & Interconnect Systems är en ledande tillverkare av fiberoptiska lösningar för bredbandskommunikation med egen produktion av fiberkabel, blåsfiber, dukt, kopparkabel samt nätmaterial. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför kompletta systemlösningar för bland annat transportnät, fiber till hemmet och sjökabel för den globala marknaden. Vi är 260 anställda och verksamheten utgår från Hudiksvall, där tillverkning och huvudkontor är beläget. Läs mer om oss på hexatronic.com
Hexatronic Cables & Interconnect Systems är en del av Hexatronic Group, en teknikkoncern specialiserad inom fiberkommunikation. Koncernen levererar produkter och lösningar för optiska fibernät och tillsammans kan bolagen tillhandahålla ett komplett sortiment av passiv infrastruktur. Koncernens aktie är listad på Nasdaq Stockholm. Läs mer om koncernen på hexatronicgroup.com
På Hexatronic tror vi att människor med olika perspektiv, kunskaper och erfarenheter är en avgörande faktor för att skapa det innovativa klimat som krävs för långsiktig, affärsmässig framgång. Vi är certifierade inom ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001.