Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Oilquick AB

Teknisk Skribent till Sveriges bästa industri

OilQuick fortsätter att expandera och nu utökar vi med ett flertal tjänster på Teknikavdelningen.
Har du ett stort engagemang för teknik och trivs du att ha stort ansvar och arbeta nära din ledning? Då är det här arbetet för dig!

Beskrivning
Som Teknisk Skribent hos OilQuick kommer du att ingå i teknikteamet tillsammans med ca 30 kollegor och teknikchef. Rollen innebär bland annat framtagning, komplettering och vidareutveckling av bruksanvisningar, installationsmanualer och reservdelsdokumentation. 

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har relevant akademisk examen eller motsvarande kunskap förvärvad genom arbetslivserfarenhet samt erfarenhet av arbete med dokumentation inom teknikområdet. Meriterande om du har erfarenhet från Inventor och Adobe InDesign. Vidare har du en god teknisk kompetens samt intresse för teknik. Du kommer att ha ett stort eget ansvar och tjänsten kräver därför att du har egen initiativkraft och förmåga att prioritera och strukturera. Du är duktig på att samarbeta och kommunicera med både kollegor och chefer. Som person är du driven, engagerad och nytänkande samtidigt som du är kvalitetsmedveten, strukturerad och noggrann med en bra språkkänsla och med mycket goda kunskaper i svenska och engelska. 

Ditt engagemang och dina egenskaper kommer att vara avgörande för oss. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och den vi söker ska kunna bidra till ett gott arbetsklimat tillsammans med övriga medarbetare. 

Vi är flexibla gällande din bostadsort och öppna för distansarbete, du tillhör huvudkontoret i Hudiksvall och kommer behöva finnas på plats vid behov.

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad
Heltid

Arbetstid och lön
Dagtid. Fast lön

Övrig information
Sista ansökningsdag 2022-10-31

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan.

Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Jessica Larsson 072-142 85 67 eller Oscar Jonsson 072-142 88 25. Tillsättning sker efter överenskommelse.  

2022 utsågs OilQuick för fjärde året i rad till en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place to Work. Att inneha en Great Place to Work-certifiering är ett bevis på att vi uppfattas som en bra arbetsplats av våra medarbetare då den bygger på medarbetarundersökningar och djupgående analyser av hur organisationen arbetar med tillit, ledarskap, innovation, utvecklingsmöjligheter och värderingar.

Vi lägger stort fokus på att visa uppskattning till våra anställda och satsar mycket på förmåner och gemensamma aktiviteter. Syftet är att ge tillbaka till personalen samt att skapa gemenskap, trygghet och glädje, både på arbetsplatsen och utanför. Som anställd hos oss får du även goda möjligheter att utvecklas inom företaget.

Fler jobb inom Marknadsföring/försäljning

Butiksmedarbetare till Dione Kullager i Uppsala!

Butiksmedarbetare till Dione Kullager i Uppsala!

OnePartnerGroup Bemanning AB | Uppsala län, Uppsala | Marknadsföring/försäljning

Fältsäljare till Domino Sweden AB i Göteborg

Fältsäljare till Domino Sweden AB i Göteborg

Domino Sweden AB - Göteborg | Västra Götalands län, Göteborg | Marknadsföring/försäljning

Innesäljare till Ramirent i Länna

Innesäljare till Ramirent i Länna

OnePartnerGroup Stockholm | Stockholms län, Huddinge | Marknadsföring/försäljning

Innesäljare till Ramirent i Kungsängen

Innesäljare till Ramirent i Kungsängen

Ramirent AB - Stockholm Kungsängen | Stockholms län, Upplands Bro | Marknadsföring/försäljning