Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OilQuick AB

Sveriges bästa industri söker Team Leader Konstruktion

Har du ett stort engagemang för teknik och gärna vill följa hela processen från idé till produkt? Vill du kunna påverka och se resultatet av dina konstruktioner i produktionen och på fält? Trivs du att ha stort ansvar och arbeta nära din ledning? Då är det här arbetet för dig!

Vårt erbjudande till dig!

OilQuick är ett Great Place to Work Great Place to Work är världens största arbetsplatsstudie där över 10 000 företag i 106 länder deltar. 2022 utsågs vi för fjärde året i rad till en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place to Work. För fjärde året i följd är vi Sveriges bästa industri. Detta är resultatet av ett långt och intensivt arbete där medarbetarna varit högst delaktiga och där företaget prioriterat att värdera medarbetarnas behov och önskningar. 
En flexibel arbetsplats Balans mellan arbetsliv och fritid – work-life-balance – blir allt viktigare för oss. Flexibilitet är viktigt för trivseln och en given del av en modern arbetsplats. För oss är det fortsatt viktigt att personalen samlas då och då. Sociala interaktioner är en stor del av OilQuick-andan och därför har vi landat i det flexibla arbetssättet vi idag erbjuder d.v.s. en kombination av distans- och kontorsarbete.
På OilQuick ser vi till att ha roligt på jobbet! Vi lägger stort fokus på att visa uppskattning till de anställda och satsar mycket på förmåner och gemensamma aktiviteter. Syftet är att ge tillbaka till personalen samt att skapa gemenskap, trygghet och glädje, både på arbetsplatsen och utanför. 
Hälsa i fokus Personalens välmående är av stor betydelse för oss, både psykiskt och fysiskt. Vi har en individuell syn på medarbetaren och stöttar både på arbetsplatsen och privat. Varje dag serveras en hälsosam frukostbuffé, alla medarbetare erbjuds Epassi lunchkort, massage samt årligt friskvårdsbidrag och fina erbjudanden från flertalet lokala gym. Vi har även sjukvårdsförsäkring för alla anställda som garanterar snabb vård och rehabilitering.
Läs mer om oss här: Jobba hos oss | OilQuick

Beskrivning
OilQuick fortsätter att expandera och behöver utöka teknikavdelningen med en Team Leader för våra konstruktörer. Vi utvecklar och har egen konstruktion på det mesta i våra produkter, från svetsade konstruktioner till vårt egenutvecklade styrsystem. Vi har även ett labb där vi testar och verifierar våra komponenter och produkter. Då vi sitter i samma byggnad som vår tillverkning kan vi tillsammans få en samsyn på både hur man konstruerar och tillverkar våra produkter. Som Team Leader för våra konstruktörer är du ansvarig för den dagliga styrningen av våra konstruktörer samt de processer och verktyg som används av konstruktörerna. Du är även kontaktperson för allt som rör konstruktion för övriga avdelningar inom OilQuick samt för vår CAD leverantör. Som Team Leader är du med i tekniks styrgrupp och rapporterar direkt till teknikchefen. Du ingår i teknikavdelningen tillsammans med ca 30 kollegor och teknikchef. I arbetsuppgifterna ingår också att utveckla och förbättra våra produkter samt att ta fram tillverkningsunderlag och kundanpassade lösningar.

Kvalifikationer
Vi söker dig med relevant teknisk utbildning som exempelvis maskiningenjör eller tekniskt gymnasium med flerårig relevant arbetslivserfarenhet. Du har förmodligen redan jobbat i en ledande position och har erfarenhet av att leda medarbetare i ett team. Vi ser även att du har erfarenhet av konstruktionsarbete med maskin- eller el-teknisk inriktning. Du trivs att arbeta självständigt med stort ansvar, du är duktig på att samarbeta och kommunicera med både kollegor och chefer. Som person är du driven, engagerad och nytänkande samtidigt som du är kvalitetsmedveten, strukturerad och noggrann. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Ditt engagemang och dina egenskaper kommer att vara avgörande för oss. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och den vi söker ska kunna bidra till ett gott arbetsklimat tillsammans med övriga medarbetare. 

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad
Heltid

Arbetstid och lön
Dagtid. Fast lön

Övrig information
Sista ansökningsdag 2023-04-02
Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan!
Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Jessica Larsson 072-142 85 67 eller Oscar Jonsson 072-142 88 25. 

Fler jobb inom Ingenjörsyrken

Ingenjör inom utveckling och testning till kund i Jönköping

Ingenjör inom utveckling och testning till kund i Jönköping

OnePartnerGroup Jönköping AB | Jönköpings län, Jönköping | Ingenjörsyrken

Statkraft söker Resource Manager & Project Control

Statkraft söker Resource Manager & Project Control

Statkraft Sverige AB | Västernorrlands län, Sollefteå | Ingenjörsyrken

Statkraft söker Resource Manager & Project Control

Statkraft söker Resource Manager & Project Control

Statkraft Sverige AB | Stockholms län, Stockholm | Ingenjörsyrken

Projektledare till kund i Jönköping

Projektledare till kund i Jönköping

OnePartnerGroup Jönköping AB | Jönköpings län, Jönköping | Ingenjörsyrken