Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Service- och eftermarknadsansvarig till Sveriges bästa industri

Vi spenderar mycket tid på jobbet och det är viktigt att vi har roligt tillsammans för att skapa god stämning. OilQuick lägger stort fokus på att visa uppskattning till de anställda och satsar mycket på förmåner och gemensamma aktiviteter. Syftet är att ge tillbaka till personalen samt att skapa gemenskap, trygghet och glädje, både på arbetsplatsen och utanför.

Beskrivning
Vi söker dig som har erfarenhet av att leda team i en serviceinriktad och teknisk miljö. I rollen som Service- och eftermarknadsansvarig ansvarar du för att leda, driva och utveckla service- och eftermarknadsgruppens dagliga och långsiktiga arbete. Ditt team består av 6 kompetenta medarbetare som arbetar med service och reklamation. Du kommer att ha ett nära samarbete med våra servicetekniker och försäljningschef. I rollen ingår även att delta och ibland driva egna projekt samt att ha löpande kontakt med övriga avdelningar, främst försäljning- och teknikavdelningen. 

Din Profil
För att lyckas i rollen behöver du ha flerårig erfarenhet av liknande roll samt teknisk kunskap för att kunna stötta upp gruppen vid behov. Vi ser det som meriterande om du har Monitor vana. Du är trygg i en ledarroll och har förmågan att entusiasmera och motivera dina medarbetare. Du har god förståelse för teknik samt ledarskap. Du trivs med att leda och organisera personal, du gillar problemlösning och tycker om att fatta beslut, du har förmågan att se helheten och du bidrar till vår utveckling. Som person är du driven, engagerad och nytänkande samtidigt som du är kvalitetsmedveten, strukturerad och noggrann. Du är prestigelös, har lätt för att samarbeta med andra och har en god kommunikativ förmåga. Du är lyhörd samtidigt som du har en förmåga att ta beslut när det behövs. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har goda kunskaper i Officepaketet. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Ditt engagemang och dina egenskaper kommer att vara avgörande för oss. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och den vi söker ska kunna bidra till ett gott arbetsklimat tillsammans med övriga medarbetare. 

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad
Heltid

Arbetstid och lön
Dagtid. Fast lön

Övrig information
Sista ansökningsdag 2022-01-23

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan.

Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Jessica Larsson 072-142 85 67 eller Oscar Jonsson 072-142 88 25. Tillsättning sker efter överenskommelse.  

OilQuick AB har utsetts till Sveriges bästa industri enligt Great Place to Work och är ett expansivt familjeägt teknikföretag som utvecklar, tillverkar och säljer fullautomatiska snabbfästesystem för entreprenadmaskiner. Produkten är marknadsledande i branschen med hög kvalitet och ett starkt varumärke. Huvudkontoret ligger i Hudiksvall där den mesta av tillverkningen sker.

’OilQuick har medarbetare som är mer än engagerad och det är vi mycket stolta över. Att utses till en av Sveriges bästa medelstora arbetsplatser är resultatet av ett långt intensivt arbete där medarbetarna varit högst delaktiga och där företaget prioriterat medarbetarnas välmående och utveckling.
Vi har världsledande produkter och skall vi fortsätta att vara I världsklass även på sikt, så är min övertygelse att vi även då måste uppfattas som världsklass att arbeta för. Vi jobbar hårt för att få en stark teamkänsla och är stolta att kunna erbjuda den trivsel och gemenskapen som vi har på OilQuick.’
Henrik Sonerud, VD OilQuick AB