Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Resande Servicetekniker till Sveriges bästa industri

Nu har du möjlighet att arbeta som Resande Servicetekniker på Sveriges bästa industri! 

Beskrivning
Som resande servicetekniker hos oss erbjuds du utmanande och stimulerande arbetsuppgifter som nyinstallationer, reparationer och teknisk support. Detta samtidigt som du hjälper till med idéer och nya tekniska lösningar till kunden. En del av din tjänst innebär att planera, genomföra och upprätta dokumentation efter utfört uppdrag. Du kommer att ha stora möjligheter att själv påverka ditt arbete då du arbetar självständigt med dina uppdrag. Kunderna finns både inom maskinåterförsäljarledet och bland slutkunder, mestadels i Sverige. Det förekommer även resor utomlands, bland annat till våra dotter bolag i Frankrike, Storbritannien och Nordamerika. Vid akuta behov, krävs att du kan resa med kort varsel. Du utgår från huvudkontoret i Hudiksvall och rapporterar direkt till Service- och eftermarknadschefen. Du blir vår fjärde resande servicetekniker.

Kvalifikationer
Vi söker dig med erfarenhet av serviceteknikeryrket och som trivs med och har möjlighet att resa i arbetet. Som person är du lyhörd och du visar ett stort engagemang i att vårda och hantera dina kundrelationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och en viktig del är att du har en positiv attityd, gillar utmaningar och tycker om att arbeta med problemlösning. 
För att hantera rollen krävs att du har maskinerfarenhet, kunskaper i hydraulik, goda datorkunskaper samt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Då bilkörande är en del i jobbet behöver du ha B-körkort. Har du dessutom C-körkort eller elektronikkunskaper är detta meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och den vi söker ska kunna bidra till ett gott arbetsklimat tillsammans med övriga medarbetare. 

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad
Heltid

Arbetstid och lön
Dagtid. Fast lön

Övrig information
Sista ansökningsdag 2021-03-17

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan.

Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Jessica Larsson 072-142 85 67 eller Oscar Jonsson 072-142 88 25. Tillsättning sker efter överenskommelse.  

OilQuick AB är ett innovativt och expansivt familjeägt teknikföretag som utvecklar, tillverkar och säljer fullautomatiska snabbfästesystem för entreprenadmaskiner. Produkten är marknadsledande i branschen med hög kvalitet och ett starkt varumärke. Huvudkontoret ligger i Hudiksvall där den mesta tillverkningen sker.

Företaget har utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place to Work. Att utses till en av Sveriges bästa medelstora arbetsplatser är resultatet av ett långt intensivt arbete där medarbetarna varit högst delaktiga och där företaget prioriterat medarbetarnas välmående och utveckling.

’OilQuick har medarbetare som är mer än engagerad och det är vi mycket stolta över. Vi har världsledande produkter och skall vi fortsätta att vara I världsklass även på sikt, så är min övertygelse att vi även då måste uppfattas som världsklass att arbeta för. Jag personligen drivs av att få människor att trivas på sitt arbete. Det är viktigt att vi är lyhörda och förtroendeingivande och att vi lyssnar på medarbetarna. Mår de anställda bra så presterar vi bra, detta leder I sin tur till att företaget går bra, det är vårt motto! Vi jobbar hårt för att få en stark teamkänsla och är stolta att kunna erbjuda den trivsel och gemenskapen som vi har på OilQuick.’
Henrik Sonerud, VD OilQuick AB