Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Oilquick AB

Beräkningsingenjör till Sveriges bästa industri

OilQuick fortsätter att expandera och nu utökar vi med ett flertal tjänster på Teknikavdelningen.
Har du ett stort engagemang för teknik och trivs du att ha stort ansvar och arbeta nära din ledning? Då är det här arbetet för dig!

Beskrivning
OilQuick fortsätter att expandera och behöver utöka teknikavdelningen med en Beräkningsingenjör. Du kommer att vara en del av teknikavdelningen tillsammans med ca 30 kollegor och teknikchef. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att ansvara för och utföra beräkningar för prestanda, hållfasthet och livslängd av våra komponenter och produkter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är civilingenjör eller motsvarande, med flera års erfarenhet från liknande arbeten. Vi ser även att du har erfarenhet från branschen eller att du har erfarenhet som kan tillämpas på OilQuicks produkter. Det är önskvärt att du har bred erfarenhet från FEM och CFD simulering eftersom du kommer att vara länken mellan konstruktion och verifiering. Meriterande om du har erfarenhet av Altair.

Du trivs att arbeta självständigt med stort ansvar, du är duktig på att samarbeta och kommunicera med både kollegor och chefer. Som person är du driven, engagerad och nytänkande samtidigt som du är kvalitetsmedveten, strukturerad och noggrann. Vidare ser vi gärna att du är en problemlösare med en förmåga att tänka kreativt eftersom du kommer att behöva tillämpa dina kunskaper för att ta fram metoder för hur man bäst kan integrera simulationsmetoder i produktutvecklingen av OilQuicks komponenter och produkter. Du kommer att ansvara för beräkningar, beräkningsmetodik samt verifiera modeller med hjälp av mätningar och prov. Du dokumenterar resultat och metoder och förväntas sprida din kunskap inom organisationen. Ett nära samarbete med konstruktörer, testingenjörer och projektledning är en förutsättning för att lyckas i den här positionen. Du kommer att vara OilQuicks expert inom beräkningar och kommer att vara ett stöd inom organisationen och även utbilda andra medarbetare vid behov.

Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. 

Ditt engagemang och dina egenskaper kommer att vara avgörande för oss. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och den vi söker ska kunna bidra till ett gott arbetsklimat tillsammans med övriga medarbetare. 

Vi är flexibla gällande din bostadsort och öppna för distansarbete, du tillhör huvudkontoret i Hudiksvall och kommer behöva finnas på plats vid behov.

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad
Heltid

Arbetstid och lön
Dagtid. Fast lön

Övrig information
Sista ansökningsdag 2022-10-31

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan.

Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Jessica Larsson 072-142 85 67 eller Oscar Jonsson 072-142 88 25. Tillsättning sker efter överenskommelse.  

2022 utsågs OilQuick för fjärde året i rad till en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place to Work. Att inneha en Great Place to Work-certifiering är ett bevis på att vi uppfattas som en bra arbetsplats av våra medarbetare då den bygger på medarbetarundersökningar och djupgående analyser av hur organisationen arbetar med tillit, ledarskap, innovation, utvecklingsmöjligheter och värderingar.

Vi lägger stort fokus på att visa uppskattning till våra anställda och satsar mycket på förmåner och gemensamma aktiviteter. Syftet är att ge tillbaka till personalen samt att skapa gemenskap, trygghet och glädje, både på arbetsplatsen och utanför. Som anställd hos oss får du även goda möjligheter att utvecklas inom företaget.

Fler jobb inom Ingenjörsyrken

Automationsingenjör till Nordomatic

Automationsingenjör till Nordomatic

Nordomatic AB Jönköping | Jönköpings län, Jönköping | Ingenjörsyrken

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Statkraft söker Elingenjör

Statkraft söker Elingenjör

Statkraft Sverige AB - Östersund | Jämtlands län, Östersund | Ingenjörsyrken

Maskiningenjör till Statkraft i Laholm

Maskiningenjör till Statkraft i Laholm

Statkraft Sverige AB (Halland) | Hallands län, Laholm | Ingenjörsyrken

Provningstekniker med elektronikkunskaper

Provningstekniker med elektronikkunskaper

Micropower Sweden AB | Kronobergs län, Växjö | Ingenjörsyrken