Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OilQuick AB

Beräkningsingenjör till Sveriges bästa industri

Har du ett stort engagemang för teknik, trivs du att ha stort ansvar och arbeta nära din ledning? Då är det här arbetet för dig!

Vårt erbjudande till dig!

OilQuick är ett Great Place to Work Great Place to Work är världens största arbetsplatsstudie där över 10 000 företag i 106 länder deltar. 2022 utsågs vi för fjärde året i rad till en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place to Work. För fjärde året i följd är vi Sveriges bästa industri. Detta är resultatet av ett långt och intensivt arbete där medarbetarna varit högst delaktiga och där företaget prioriterat att värdera medarbetarnas behov och önskningar. 

En flexibel arbetsplats Balans mellan arbetsliv och fritid – work-life-balance – blir allt viktigare för oss. Flexibilitet är viktigt för trivseln och en given del av en modern arbetsplats. För oss är det fortsatt viktigt att personalen samlas då och då. Sociala interaktioner är en stor del av OilQuick-andan och därför har vi landat i det flexibla arbetssättet vi idag erbjuder d.v.s. en kombination av distans- och kontorsarbete.

På OilQuick ser vi till att ha roligt på jobbet! Vi lägger stort fokus på att visa uppskattning till de anställda och satsar mycket på förmåner och gemensamma aktiviteter. Syftet är att ge tillbaka till personalen samt att skapa gemenskap, trygghet och glädje, både på arbetsplatsen och utanför. 

Hälsa i fokus Personalens välmående är av stor betydelse för oss, både psykiskt och fysiskt. Vi har en individuell syn på medarbetaren och stöttar både på arbetsplatsen och privat. Varje dag serveras en hälsosam frukostbuffé, alla medarbetare erbjuds Epassi lunchkort, massage varje månad samt årligt friskvårdsbidrag och fina erbjudanden från flertalet lokala gym. Vi har även sjukvårdsförsäkring för alla anställda som garanterar snabb vård och rehabilitering.

Läs mer om oss här: Jobba hos oss | OilQuick

Om tjänsten
OilQuick fortsätter att expandera och behöver utöka teknikavdelningen med en Beräkningsingenjör. Du kommer att vara en del av teknikavdelningen tillsammans med ca 30 kollegor och teknikchef. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att ansvara för och utföra beräkningar för prestanda, hållfasthet och livslängd av våra komponenter och produkter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är civilingenjör eller motsvarande, med flera års erfarenhet från liknande arbeten. Vi ser även att du har erfarenhet från branschen eller att du har erfarenhet som kan tillämpas på OilQuicks produkter. Det är önskvärt att du har bred erfarenhet från FEM och CFD simulering eftersom du kommer att vara länken mellan konstruktion och verifiering. Meriterande om du har erfarenhet av Altair.

Du trivs att arbeta självständigt med stort ansvar, du är duktig på att samarbeta och kommunicera med både kollegor och chefer. Som person är du driven, engagerad och nytänkande samtidigt som du är kvalitetsmedveten, strukturerad och noggrann. Vidare ser vi gärna att du är en problemlösare med förmågan att tänka kreativt eftersom du kommer att behöva tillämpa dina kunskaper för att ta fram metoder för hur man bäst kan integrera simulationsmetoder i produktutvecklingen av OilQuicks komponenter och produkter. Du kommer att ansvara för beräkningar, beräkningsmetodik samt verifiera modeller med hjälp av mätningar och prov. Du dokumenterar resultat och metoder och förväntas sprida din kunskap inom organisationen. Ett nära samarbete med konstruktörer, testingenjörer och projektledning är en förutsättning för att lyckas i den här positionen. Du kommer att vara OilQuicks expert inom beräkningar och kommer att vara ett stöd inom organisationen och även utbilda andra medarbetare vid behov. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. 

Ditt engagemang och dina egenskaper kommer att vara avgörande för oss. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och den vi söker ska kunna bidra till ett gott arbetsklimat tillsammans med övriga medarbetare. 
 

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad
Heltid

Arbetstid och lön
Dagtid. Fast lön

Övrig information
Sista ansökningsdag 2023-02-28

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan.

Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Jessica Larsson 072-142 85 67 eller Oscar Jonsson 072-142 88 25. Tillsättning sker efter överenskommelse.  

Fler jobb inom Ingenjörsyrken

Senior Projektledare Ventilation till Umia Göteborg

Senior Projektledare Ventilation till Umia Göteborg

Umia Sweden AB- Göteborg AB | Västra Götalands län, Göteborg | Ingenjörsyrken

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
R&D Design Engineer - Controll Software

R&D Design Engineer - Controll Software

Ålö AB | Västerbottens län, Umeå | Ingenjörsyrken

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Drift- och Underhållstekniker, Björkhöjdens vindpark

Drift- och Underhållstekniker, Björkhöjdens vindpark

Statkraft | Jämtlands län, Östersund | Ingenjörsyrken

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Ansvarig för mekanisk design till MEGTEC!

Ansvarig för mekanisk design till MEGTEC!

MEGTEC Systems AB | Västra Götalands län, Göteborg | Ingenjörsyrken