Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Innesäljare till Ramirents butik i Länna

Innesäljare till Ramirent i Länna
Ramirent i Länna växer och behöver nu en innesäljare med hög känsla för service. Det är en möjlighet att jobba i en mångsidig roll tillsammans i teamet om tre, snart fyra personer. Du sitter på plats i Ramirents lokal i Länna och kommer ha en varierande vardag som på sikt vill innehålla allt ifrån att ta emot och hjälpa kunder i butik till att skriva avtal och bygga relation med återkommande kunder. Det finns chanser till förlängning efter perioden om sex månader. Målet är att bli en permanent del av Ramirents team i Länna. 

På Ramirent är våra värderingar "Smooth Service with a Smile". Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Därmed månar vi också om våra medarbetares kompetensutveckling. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten.

Arbetsuppgifter

 • Hjälpa kunderna som kommer till butiken
 • Svara i telefon, ta beställningar samt rådgivning av våra produkter.
 • Stämma av leveranser med kund. Att allt fungerat som planerat
 • Hjälpa till med diverse andra uppgifter, exempelvis: körningar, maskin- och verktygsunderhåll mm
 • Proaktivt säljarbete mot kund där du utvecklar nya och befintliga kunder.

På sikt ser vi även möjligheter till att

 • Skriva avtal med kunder och bygga egen kundbas
 • Specialområden, exempelvis fakturering, samordna logistik eller liknande

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett högt servicetänk och ser service som en självklarhet i en roll med kontinuerlig kundkontakt. Kunderna består både av företag och privatpersoner. Därför är det även viktigt att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Teamet består idag av tre, snart fyra personer så det krävs ett prestigelöst förhållningsätt där du med högt engagemang vill ta dig an en stor bredd av arbetsuppgifter och uppskattar arbete i högt tempo. Vi söker en ansvarstagande, lösningsorienterad person som förstår vad service innebär!

I denna process lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper så skriv tydligt i ditt personliga brev varför just du passar för den här rollen!

Det är meriterande:

 • Jobbat i en serviceinriktad roll
 • Erfarenhet från liknande roll

Övrig information

 • Omfattning: Heltid, 06:30- 15:30 / 7–16
 • Placering: Länna, Stockholm
 • Körkort

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Ramirent med OnePartnerGroup och om du har frågor eller funderingar går det bra att ringa Karl Nilsson på 070-813 74 43 eller maila [email protected] Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Varmt välkommen in med din ansökan!