Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Golden EDI

Senior – Applikationskonsult till Golden EDI

Vill du vara med på en mycket spännande och utvecklande resa i ett av Helsingborgs mest intressanta tillväxtbolag?

Golden EDI erbjuder dig möjligheten att vara med tidigt på resan i ett produktbolag som tillhandahåller Integrations- EDI-funktionalitet hos kunder runt om i världen. Vårt erbjudande och produkt har en unik ställning på marknaden och vi siktar på att vara det internationella och självklara alternativet när det finns behov av Integrations, EDI-funktionalitet när det gäller digitalisering och utbyte av kritisk affärsinformation.

Vilka och vad är Golden EDI?
Golden EDI är ett produktbolag, grundat 2013, som utvecklat en unik produkt inom integrations, EDI området. Vi erbjuder kunder marknadens mest attraktiva paketerade lösning med modern teknologi och prissättning. Genom att leverera en lättimplementerad, användarvänlig och kostnadseffektiv tjänst
Integration, EDI handlar i första hand om att utbyta information och elektroniska dokument mellan olika företag. Drivkrafterna för integration/EDI är framför allt effektivisering, kundkrav, lagkrav och säkerhet.
Primärt är vi inriktade på Microsofts affärssystem Dynamics 365 Business Central, men vi har även integrationer till andra affärssystem. Vi säljer vår lösning via Microsofts certifierade partnerns. I dagsläget har vi ca 200 kunder framför allt i Norden/Baltikum men även Australien, Spanien och USA. Vi samarbetar med Microsofts största Dynamics 365 Business Central-partners. På sikt så kommer vår produkt kunna erbjudas som en renodlad SaaS-tjänst för slutanvändare och partners.
Vår produkt består av två delar, en tilläggslösning för Microsoft Dynamics 365 Business Central och en molnbaserad plattform som är utvecklad i .NET Framework (C#) med drift på Microsoft Azure. Golden EDIs tilläggslösning för Microsoft Dynamics 365 Business Central är dessutom certifierad som produkt av Microsoft och finns på marknadsplatsen AppSource.

Om jobbet
Då vår produkt nått stor framgång, förstärker vi vårt konsultteam med en applikationskonsult som ser tjusningen i att vara med och leverera kundnytta i ett litet bolag med spännande ambitioner.
Som applikationskonsult hos oss arbetar du primärt med att införa våra lösningar hos kunderna tillsammans med våra partners. Detta innebär att vara med tidigt och kvalificera och designa behovet, vilken typ av trafik, vilken typ av meddelande, till införande, dvs uppsättning, konfiguration av tjänsten med test och slutgiltig driftsättning. Delta i supportfunktionen och leveransfunktionen.
Arbetet innebär partnerutveckling och fortlöpande kontakter med kund, partners och eventuella VAN som krävs för att lösa kundens behov.
Eftersom vi är ett tillväxtbolag, blir du en central del i det vi gör och möjligheten att aktivt delta i att bygga vår verksamhet och påverka är mycket stora.

Vem är du?
Som person är du någon som känns igen av att ha en stark drivkraft i allt du gör kombinerat med en öppenhet respektive ödmjukhet inför att lära dig nytt, samtidigt som du också vill bidra med dina befintliga kompetenser. Du är strukturerad, ansvarstagande och har sinne för detaljerna i ditt arbetssätt och har en god förmåga att jobba med flera saker samtidigt.  Vidare är du en lösningsinriktad person som inte ger dig i första taget. Sist men inte minst så trivs du i en miljö där du får chans att påverka med ditt arbete!
Kunskap som applikationskonsult, erfarenhet inom EDI, och eller affärssystem är meriterande.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Golden EDI med OnePartnerGroup. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering i Helsingborg. Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse. Du söker tjänsten på www.onepartnergroup.se. Intervjuer sker löpande. Vänligen ta kontakt med IT rekryteringskonsult Eva Karlsdotter. [email protected], 073 – 248 47 60