Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Skåne AB

Lastbilsförare som är ute efter heltidsjobb? Se hit!

Dina arbetsuppgifter
Företaget är en av Sveriges ledande leverantörer inom frukt och grönt och i rollen som chaufför kommer du att distribuera pallar och paket till våra kunder – i tid, effektivt och säkert!
Arbetet innebär lastning och distribution där höga krav ställs på servicekänsla, ordningssinne, noggrannhet och en positiv inställning. 

Man utgår från Höganäs och arbetstiderna som lastbilschaufför hos vår kund är förlagda dagtid mån-fre kl 06:00-15:00 alt. kl 07:00-16:00

Din profil
Vi söker dig som är självgående, plikttrogen och flexibel. Att ha många bollar i luften i kombination med en fartfylld arbetsdag är något som hör till yrket. Det är viktigt att du trivs med kundkontakt, har en positiv inställning och är mån om att representera kunden på bästa sätt. Då jobbet bland annat kan innebära tunga lyft, behöver du ha en god fysik. För att trivas i denna roll är du driven, noggrann, engagerad och ansvarstagande som person. Har du dessutom erfarenhet från körning i Skåneregionen samt god lokalkännedom är det ett stort plus!

Utöver detta krävs det även att du har:

  • C-körkort
  • Giltig YKB 
  • Rent utdrag från belastningsregistret
  • God svenska i tal och skrift

Meriterande:

  • ADR light
  • Erfarenhet av att köra lastbil

Vi söker chaufförer omgående, urval sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Om OnePartnerGroup:
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som kan passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i Söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekrytering – och bemanningsföretag du också.