Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

ICA Sverige AB (Helsingborg)

ICA Helsingborg söker Taktisk Chef

ICA Logistik befinner sig just nu mitt uppe i en spännande resa och söker nu en framåtlutad spelare att hoppa med på tåget. Är du ICAs nästa taktiska chef?

ICA Logistik
ICA Logistik är en samhällsviktig funktion med uppdraget att säkra ICAs varuförsörjning från leverantör till ICAs butiker och e-handelskunder med hög kvalitet, service, kostnadseffektivitet och hållbarhet. ICA Logistik skapar löpande nya konkurrenskraftiga logistiklösningar för att möta ICAs nya affärsmöjligheter och utvecklar varuförsörjningen utifrån affärens, butikernas och e-handelskundernas behov.

Inom ICA Logistik utgör transportorganisationen den del som ansvarar för nationella och internationella inleveranser, mellantransporter mellan ICAs lager samt distribution ut till ICA-butiker. Transportorganisationen består av drygt 250 medarbetare som är placerade på åtta orter runtom i Sverige. Transportuppdraget är både omfattande och intensivt och arbetet sker i nära samverkan tillsammans med övriga funktioner inom logistik samt, inte minst, tillsammans med externa transportörer. Kunddialogen är en del av vardagen och den självklara ambitionen är att sätta butikerna i centrum i allt som görs.

ICAs erbjudande
Framgångsrika ledare på ICA präglas av stark initiativ- och beslutskraft, en nära dialog med medarbetarna och en stark tro på ICAs kultur som andas engagemang, entreprenörskap och enkelhet. Utvecklingsmöjligheterna inom organisationen är många och den kompetens du tillför tas tillvara på bästa sätt för att du ska se ICA som din arbetsgivare under lång tid.

De förändringar som sker i samhället påverkar ICA i hög utsträckning, och det är förändringar ICA tar sig an med stark övertygelse om att kunna delta i att skapa ett mer hållbart samhälle – för en godare morgondag.

Om rollen
Din funktion ansvarar för leveransplaner ut mot butik och lager inom leveransområde syd och väst. Det är ett stort leveransområde med högt tryck som kräver goda dialoger och relationer med transportörer, lagerdrift och butiker. Du ansvarar både för långsiktiga och kortsiktiga leveransplaner. Du kommer att arbeta för att ge dina kollegor rätt förutsättningar för att lyckas i sina roller och uppdrag. Du kommer också att vara delaktig i projekt som kommer att analysera och se över varuflödet inom ICA.
Du ingår i den lokala ledningsgruppen som består av 8 kollegor och du rapporterar till Transportchefen.

Vem söker vi?
Du är en ledare som på ett tydligt, inkluderande och entusiasmerande sätt lotsar ditt team genom utmaningar och möjligheter. Du är van att arbeta med förändringsledning och har erfarenheter av att framgångsrikt genomföra förändringar i organisationer.

För att lyckas i rollen tror vi att du är en person som finner stor stolthet i att driva arbetet framåt och att du, tillsammans med ditt team i Helsingborg och dina kollegor runt om i landet, vill vara en del i arbetat att utveckla och bygga ICA Transport Sverige. Du har förmågan att anpassa kommunikation efter situation och mottagare. Kunder, medarbetare och kollegor känner stort förtroende för dig och din funktion. Du är en stabil ledare som är trygg i dig själv och ditt ledarskap även i utmanande situationer. Du är analytisk och tycker att det är roligt att skapa ständiga förbättringar genom datadrivna analyser tillsammans med dina medarbetare.
Vi ser gärna att du har erfarenhet från transport/logistikbranschen och arbetat med flödesplanering.

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar ICA med OnePartnerGroup. Vid frågor kan du kontakta ansvarig rekryterare Christian Gullander på [email protected] eller på 0734-305025. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!
 

Fler jobb inom Lager/logistik/transport

Vi söker C-chaufförer som är serviceminded!

Vi söker C-chaufförer som är serviceminded!

5590413083 | Västra Götalands län, Göteborg | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
CE-chaufförer för heltidsuppdrag!

CE-chaufförer för heltidsuppdrag!

5590413083 | Västra Götalands län, Göteborg | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Extrajobb som lagermedarbetare på Hisingen │Dagtid

Extrajobb som lagermedarbetare på Hisingen │Dagtid

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Vi söker truckförare som vill jobba extra kväll i Kungälv!

Vi söker truckförare som vill jobba extra kväll i Kungälv!

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Lager/logistik/transport