Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Leverans- och mottagningsansvarig till Ramirent Hässleholm

Tycker du om mötet med kunden samt att arbeta i en varierande roll? Nu söker vi en medarbetare för arbete inom leverans, mottagning och funktionskontroll till ledande bolag inom maskinuthyrning!

Dina arbetsuppgifter

Som medarbetare på Ramirents kundcenter kommer du jobba i team med dina kollegor och dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att ha hand om utgående leveranser, ta emot returer samt utföra funktionskontroller.  

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Registrera relevanta aktiviteter i systemet, exempelvis bekräftelse av leveransorder
  • Delta i inventering på kundcentret
  • Plocka samman maskiner och hyresmaterial, lasta och förbereda upphämtning av godset
  • Mottagningsbesiktningar och funktionskontroller och i viss mån enklare service och rengöring på maskinerna
  • Teknisk support gentemot kunder

Arbetet sker både inomhus och utomhus. Du utgår från Hässleholm. Arbetstiderna är måndag till fredag 07.00 – 16.00 men möjlighet till flextid.

Din profil

Vi söker dig som är tekniskt lagd och gärna sen innan besitter kunskaper om maskiner och annat hyresmaterial. I ditt arbetssätt att du kundorienterad och levererar alltid utmärkt service. På arbetsplatsen är teamet viktigt så det krävs en ödmjukhet inför arbetsuppgifter och att man gärna hjälper sina kollegor. Effektivitet och proaktivitet är nyckeln till en fungerande depå och du kan enkelt planera och lägga upp ditt arbete för att vara ett steg före. Att problem är till för att lösas är ett självklart motto för att lyckas i rollen!

Du har god datorvana och har tidigare arbetat i affärssystem. Krav på b-körkort. Viktigt är även att du pratar och skriver på svenska samt kan kommunicera på engelska.

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Ramirent är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap. De erbjuder hyreslösningar som förenklar deras kunders verksamhet. Bland kunderna märks företag inom såväl byggindustrin som övrig industri samt offentlig sektor och privatpersoner.

Deras kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent AB ingår i den finska Ramirentkoncernen, som har verksamhet i 10 länder och är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrningsbranschen.

Fler jobb inom Bygg/anläggning/hantverk

Vi söker erfaren drifttekniker!

Vi söker erfaren drifttekniker!

Västra Götalands län, Göteborg | Bygg/anläggning/hantverk

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Brixly söker driven entreprenadingenjör

Brixly söker driven entreprenadingenjör

Västra Götalands län, Göteborg | Bygg/anläggning/hantverk

Brixly söker driven platschef

Brixly söker driven platschef

Västra Götalands län, Strömstad | Bygg/anläggning/hantverk

Brixly söker driven platschef

Brixly söker driven platschef

Västra Götalands län, Göteborg | Bygg/anläggning/hantverk