Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

CE-chaufför till Postnord Hässleholm

CE-chaufför till PostNord Hässleholm

Dina arbetsuppgifter:
I rollen som CE-chaufför kommer du att ansvara för på- och avlastning samt utkörning till företagets kunder. Som chaufför kommer du att distribuera pallar och paket till våra kunder. I tid, effektivt och säkert! Arbetet innebär lastning, truckkörning och distribution där höga krav ställs på servicekänsla, ordningssinne, noggrannhet och en positiv inställning.
Arbetstider som lastbilschaufför hos PostNord är varierande beroende på längden på körningen. Man utgår alltid från Hässleholm. Körning på tidig morgon, kväll och natt kan förekomma, vilket man bör vara öppen till. Schema läggs dock alltid med god framförhållning!
Din profil:
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du som söker har YKB, CE- behörighet, ADR, truckkort. Ingen erfarenhet krävs men är meriterande. Vi söker dig som är självgående, plikttrogen och flexibel. Att ha många bollar i luften i kombination med en fartfylld arbetsdag är något som hör till yrket. Det är därför viktigt att du trivs med kundkontakt, har en positiv inställning och är mån om att representera PostNord på bästa sätt. Då jobbet bland annat kan innebära tunga lyft, behöver du ha en god fysik. Som person är du driven, noggrann, engagerad och ansvarstagande för att trivas i denna roll. Behovet är omgående så ansök redan idag!

Krav:
CE – behörighet
YKB
Digitalt Förarkort
Giltigt ADR
Truckkort
God svenska i tal och skrift
Rent utdrag från belastningsregistret

Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Utgår ifrån Hässleholm
Arbetstider: Varierande arbetstider baserat på längden på körningen
Omfattning: Heltid i 6 månader med goda chanser till förlängning och övertag av kundföretaget
Lön enligt kollektivavtal

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev inkl samtliga behörigheter.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
 

Fler jobb inom Lager/logistik/transport

Musikintresserad lagerchef sökes till Demo Group

Musikintresserad lagerchef sökes till Demo Group

Västra Götalands län, Göteborg | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Extrajobba som budbilschaufför!

Extrajobba som budbilschaufför!

Västra Götalands län, Göteborg | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Vi söker budbilschaufför för heltidsuppdrag!

Vi söker budbilschaufför för heltidsuppdrag!

Västra Götalands län, Göteborg | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Trailerkoordinator till större logistikföretag

Trailerkoordinator till större logistikföretag

OnepartnerGroup Jönköping AB | Jönköpings län, Jönköping | Lager/logistik/transport