Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

C-chaufför till Postnord Hässleholm

C-chaufför till PostNord Hässleholm

 

Dina arbetsuppgifter:
I rollen som distributionschaufför kommer du att ansvara för på- och avlastning samt utkörning till företagets kunder runtom i Hässleholm. Som chaufför kommer du att distribuera paket till våra kunder. I tid, effektivt och säkert! Arbetet innebär lastning och distribution där höga krav ställs på servicekänsla, ordningssinne, noggrannhet och en positiv inställning. Arbetstider som lastbilschaufför hos vår kund är förlagda på främst dagtid men körning på kväll och natten kan förekomma, vilket man bör vara öppen till. Schema läggs dock alltid in med framförhållning!

Din profil:
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du som söker har YKB, C- behörighet, ADR, men ingen erfarenhet krävs. Vi söker dig som är självgående, plikttrogen och flexibel. Att ha många bollar i luften i kombination med en fartfylld arbetsdag är något som hör till yrket. Det är därför viktigt att du trivs med kundkontakt, har en positiv inställning och är mån om att representera kundföretaget på bästa sätt. Då jobbet bland annat kan innebära tunga lyft, behöver du ha en god fysik. Som person är du driven, noggrann, engagerad och ansvarstagande för att trivas i denna roll. Har du dessutom erfarenhet från körning i Hässleholm med omnejd så är det ett stort plus! Behovet är omgående så ansök redan idag!

Krav:
C – behörighet
YKB Digitalt Förarkort
Giltigt ADR
God svenska i tal och skrift
Rent utdrag från belastningsregistret

Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Hässleholm
Arbetstider: Dagtid. Morgon- och nattpass kan förekomma men inte primärt
Omfattning: Heltid i 6 månader med goda chanser till förlängning och övertag av kundföretaget
Lön enligt kollektivavtal

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.
 
Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

 

Fler jobb inom Lager/logistik/transport

Vi söker duktiga skjutstativförare!

Vi söker duktiga skjutstativförare!

Västra Götalands län, Göteborg | Lager/logistik/transport

C-chaufförer sökes till sommaren

C-chaufförer sökes till sommaren

Lager/logistik/transport