Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Kompetent och engagerad Drifttekniker sökes till Kraftvärmeverket i Härnösand

Kompetent och engagerad Drifttekniker sökes till Kraftvärmeverket i Härnösand

Nu förstärker vi vår arbetsstyrka med en Drifttekniker. Är det dig vi söker?

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta med drift och underhåll av vårt kraftvärmeverk samt våra mindre produktionsanläggningar. Du utför tillsyn, arbetar med felavhjälpning och känner trygghet i att arbeta administrativt i vårt underhållsystem. Du kommer att vara delaktig i arbete med felsökning och förebyggande underhåll. Du kommer även att utföra service av fjärrvärmecentraler hos våra kunder.

Driftteknikerna utgörs idag av fem skiftlag med två personer på varje skift. Du kommer att arbeta dagtid, men efter en upplärningsperiod även utgöra skiftreserv vid sjukdom och ledigheter.

Vem är du?

Du är en flexibel, ansvarstagande person som arbetar lika bra på egen hand som i grupp. Vi förutsätter att du, liksom våra övriga medarbetare, prioriterar, analyserar och bidrar på ett naturligt sätt till utvecklingen av verksam­hetens rutiner. Dina kunskaper har du fått genom högskolestudier alternativt yrkeshögskola med inriktning energiteknik eller kraft och värme. Du är antingen i början av din karriär eller så har du arbetat ett antal år med liknande arbetsuppgifter.

Ansökan och frågor

Tjänsten är heltid tillsvidareanställning. B-körkort är ett krav. Tillträde efter överenskommelse och avklarat obligatoriskt drogtest. Vi tillämpar KFS energiavtal.

I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Intervjuer och urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan. Du ansöker via OnePartnergroups hemsida:  www.onepartnergroup.se, senast 2019-11-24.

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Robin Nordberg, driftchef affärsområde Fjärrvärme, [email protected], 073-028 61 94. Vid frågor angående rekryteringsprocessen kontakta Jens Olsson OnePartnerGroup 070-268 08 36

Fackliga representanter

Vision: Krzysztof Lukaszewicz, 070- 190 51 66, [email protected]
Sveriges ingenjörer: Anders Nordin, 0611-55 75 00, [email protected].
Kommunal: Per-Olof Eriksson, 073-275 47 72, [email protected]

Om företaget

Härnösand Energi & Miljö AB (HEMAB) är en koncern i Höga Kusten med 140 anställda och en omsättning på 400 Mkr.
Koncernens verksamheter elnät, fjärrvärme, återvinning, vatten, elförsäljning, vindkraft, biogas och infrastruktur för laddning av elbilar är viktiga för Härnösands fortsatt positiva utveckling. Vi tar en aktiv roll i lokalsamhället och arbetar bredare än bara våra verksamheter, exempelvis inom skola och integration.
Hållbarhet är viktigt för oss och vi ser mångfald som en styrka för att skapa en pigg, attraktiv och välkomnande arbetsplats.
Härnösand är fantastiskt! Från bostaden och jobbet har du alla kommunikationer i din närhet och havsbad, segling, vandring och skidåkning finns bara några minuter bort. Din nya arbetsplats har moderna och ljusa lokaler med tillgång till gym, bastu och gruppträning på arbetstid.

 

Fler jobb inom Industri/Produktion

Kantpressare sökes

Kantpressare sökes

Östergötlands län, Linköping | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Kvalitets/Miljöchef till Greif

Kvalitets/Miljöchef till Greif

Hallands län, Falkenberg | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Maskinskötare rekryteras till Isaberg Rapid AB

Maskinskötare rekryteras till Isaberg Rapid AB

Isaberg Rapid AB | Jönköpings län, Gislaved | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Operativ Supply Chain Manager till Absortech

Operativ Supply Chain Manager till Absortech

Hallands län, Falkenberg | Industri/Produktion