Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Drifttekniker till Härnösand Energi & Miljö AB

Kompetent och engagerad Drifttekniker sökes till Kraftvärmeverket i Härnösand

Nu förstärker vi vår arbetsstyrka med en Drifttekniker. Är det dig vi söker?

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som vill arbeta med drift och underhåll av vårt kraftvärmeverk samt våra mindre produktionsanläggningar. Du utför tillsyn, arbetar med felavhjälpning och känner trygghet i att arbeta administrativt i vårt underhållsystem. Du kommer att vara delaktig i arbete med felsökning och förebyggande underhåll. Du kommer även att utföra service av fjärrvärmecentraler hos våra kunder.

Driftteknikerna utgörs idag av fem skiftlag med två personer på varje skift. Du kommer att arbeta dagtid, men efter en upplärningsperiod även utgöra skiftreserv vid sjukdom och ledigheter.

Vem är du? Du är en flexibel, ansvarstagande person som arbetar lika bra på egen hand som i grupp. Vi förutsätter att du, liksom våra övriga medarbetare, prioriterar, analyserar och bidrar på ett naturligt sätt till utvecklingen av verksam­hetens rutiner. Dina kunskaper har du fått genom högskolestudier alternativt yrkeshögskola med inriktning energiteknik eller kraft och värme. Du är antingen i början av din karriär eller så har du arbetat ett antal år med liknande arbetsuppgifter.

Ansökan och frågor
Tjänsten är heltid tillsvidareanställning. B-körkort är ett krav. Tillträde efter överenskommelse och avklarat obligatoriskt drogtest. Vi tillämpar KFS energiavtal.

I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Intervjuer och urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan. Du ansöker via OnePartnergroups hemsida:  www.onepartnergroup.se

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Robin Nordberg, driftchef affärsområde Fjärrvärme, [email protected], 073-028 61 94. Vid frågor angående rekryteringsprocessen kontakta Jens Olsson OnePartnerGroup 070-268 08 36

Fackliga representanter
Vision: Krzysztof Lukaszewicz, 070- 190 51 66, [email protected]
Sveriges ingenjörer: Anders Nordin, 0611-55 75 00, [email protected].
Kommunal: Per-Olof Eriksson, 073-275 47 72, [email protected]

Om företaget
Härnösand Energi & Miljö AB (HEMAB) är en koncern i Höga Kusten med 140 anställda och en omsättning på 400 Mkr.
Koncernens verksamheter elnät, fjärrvärme, återvinning, vatten, elförsäljning, vindkraft, biogas och infrastruktur för laddning av elbilar är viktiga för Härnösands fortsatt positiva utveckling. Vi tar en aktiv roll i lokalsamhället och arbetar bredare än bara våra verksamheter, exempelvis inom skola och integration.
Hållbarhet är viktigt för oss och vi ser mångfald som en styrka för att skapa en pigg, attraktiv och välkomnande arbetsplats.
Härnösand är fantastiskt! Från bostaden och jobbet har du alla kommunikationer i din närhet och havsbad, segling, vandring och skidåkning finns bara några minuter bort. Din nya arbetsplats har moderna och ljusa lokaler med tillgång till gym, bastu och gruppträning på arbetstid.

 

Fler jobb inom Bygg/anläggning/hantverk

Brixly söker en projektchef

Brixly söker en projektchef

Hallands län, Halmstad | Bygg/anläggning/hantverk

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Vi söker erfaren drifttekniker!

Vi söker erfaren drifttekniker!

Västra Götalands län, Göteborg | Bygg/anläggning/hantverk

Brixly söker driven entreprenadingenjör

Brixly söker driven entreprenadingenjör

Västra Götalands län, Göteborg | Bygg/anläggning/hantverk

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 17 april. Skynda dig att söka!
Brixly söker driven platschef

Brixly söker driven platschef

Västra Götalands län, Strömstad | Bygg/anläggning/hantverk

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 16 april. Skynda dig att söka!