Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Spontanansökan Industrimedarbetare

Vi på OnePartnerGroup vill hjälpa människor till nya möjligheter, därför har vi nu öppnat en spontanansökan för dig som framöver vill arbeta inom lager, produktion och flera andra yrken i Halland. Din kompetens kommer behövas hos våra företag i regionen framöver. Vår önskan är därför att du skickar in information om dig och vad du tänker om framtiden. Genom att söka denna tjänst hoppas vi att du kan finna din nya utmaning tillsammans med oss på OnePartnerGroup.
 

Vilka tjänster jobbar vi med på yrkesmannasidan? 

Våra tjänster är ofta på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. Som konsult hos oss får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden kontakt med din konsultchef. Vi har också många rekryteringsuppdrag vilket innebär att du blir anställd direkt hos våra kunder. Ibland dyker även extrajobb upp, vilket kan passa dig som är student eller deltidsanställd på något annat företag.

Bara det senaste året har vi haft lyckan att hjälpa flera kandidater med en ny tjänst, både som anställd via oss och genom att de har blivit rekryterade till någon av våra kunder. Vi har bland annat jobbat med tjänster som lagermedarbetare, truckförare, terminalarbetare, maskinoperatör, montör, svetsare (robot och manuell), CNC-operatör och liknande. Ange gärna vilken typ av jobb du är intresserad av i framtiden. 
 

Vilka är då OnePartnerGroup?

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. 

Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

I över tio år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. 

Sista ansökningsdag är 16 februari. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Alfred Larsson på [email protected]

Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.