Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Kopernicus AB

Solcellsmontör till Kopernicus AB!

Kopernicus AB söker solcellsmontörer för ytterligare ett team i Halland!

"Kopernicus är specialister på innovativ teknik, design, och produkter som kretsar kring solenergi. Sedan starten 2012 har vi minskat energiförbrukningen för hushåll, lantbruk, företag och bostadsföreningar med marknadsledande solcellsanläggningar av högsta kvalitet. Vi är en långsiktig och trygg partner för dig som söker kvalitet och väljer att leva med solen i centrum med egen el produktion i generationer. 

Vår drivkraft är nöjda kunder. Vi utför våra uppdrag enlig ledorden Personliga, Trygghet och Långsiktighet med missionen att våra kunder ska vilja rekommendera oss till andra."

Nu fortsätter Kopernicus att växa och söker därför nya medarbetare för start efter sommarperioden. Det kommande teamet om två personer kommer att utgå från antingen Halmstad eller strax norr om Halmstad. Söker du en central roll i ett stabilt och trivsamt tillväxtföretag? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som sollcellsmontör hos Kopernicus arbetar du utomhus tillsammans med kollega med montage av solceller på hustak ute på plats hos företagets kunder.

Din profil
Då arbetet i huvudsak kretsar kring montering av solcellsanläggningar på hög höjd ställer det krav på verktygsvana, erfarenhet av praktiskt arbete samt god fysik. Som ansiktet utåt för företaget gentemot kund ställs höga krav på kundservice och kvalitet för att uppnå bästa resultat. Du bör även vara lösningsorienterad för att vid behov kunna effektivisera arbetet på plats hos kund. Tidigare erfarenhet från liknande arbete är meriterande. Även utbildning inom ställningsbyggande, arbete på hög höjd eller heta arbeten är meriterande.

Krav
B-körkort (B96 eller BE behörighet är meriterande)
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Tidigare erfarenhet från praktiskt arbete
God fysik

Anställningsvillkor
Tillträde: Enligt överenskommelse, önskvärt efter sommarperioden.
Omfattning: Heltid.
Lön: Enligt överenskommelse.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Kopernicus AB med OnePartnerGroup. Vid frågor kring tjänsten kontakta Robin Larsson på [email protected] eller 0734-255296.

Vi träffar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.