Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Primed Fysio och Rehab AB

Ordermottagare/Produktkoordinator till Primed

Primed AB förser sedan 2004 professionella terapeuter på den svenska marknaden med medicinska produkter, rehab-utrustning och tillbehör. En stor del av produktsortimentet finns upphandlat av kommuner och regioner och har genomgått flertalet tester för att säkerställa en hög kvalité. På Primed finns en stark strävan efter att alltid ligga i framkant kvalitetsmässigt, med högt fokus på både produkt och service. Primeds verksamheten bedrivs från Halmstad där både kontor och lager finns beläget endast ett stenkast från Flygstaden.
Nu hjälper vi Primed AB att hitta en ny service minded person som vill inta rollen i ett väldigt familjärt team som ordermottagare och produktkoordinator. 

Rollen
Som ordermottagare och produktkoordinator utgår du från kontoret/lagret på Söndrums industriområde i Halmstad. Jobbet är förlagt till dagtid. Du får en viktigt och central roll i att få orderflödena att rulla på smidigt. Tillsammans med Primeds produktspecialist arbetar du med ordermottagning och servicehantering som utgör Kundtjänsten. I huvudsak är arbetssysslorna mer frekventa på förmiddagarna där arbetsuppgifterna övergripande består i av att:

  • Ansvara för lager och lagersaldon
  • Registrera kundorder
  • Hantera bokning och packning av utleveranser, boka frakt och ta fram fraktdokument  
  • Svara på mail och inkommande samtal som rör produktsortiment, beställningar, offerter samt hantera leveransbesked och supportärenden åt kund.

Din profil
Vi söker dig som trivs med kundkontakter och gillar att lösa problem med kunden i fokus. Vi sätter stort värde på ditt ordningssinne och dina Serviceegenskaper. Du är såväl strukturerad och ordningsam som förändringsbenägen med förmåga att snabbt kunna tänka om. Har du tidigare erfarenhet från liknande jobb är detta meriterande, men samtidigt inget krav. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och din framtoning där det är extra viktigt att du är företagsam och driven för att passa i denna roll.  På Primed AB jobbar man i affärssystemet Fortnox och det är därför en fördel om du har erfarenhet av detta.
Krav för att söka tjänsten är att du kommunicerar väl i tal och skrift på svenska och engelska samt innehar B-körkort.

Ansökan
I denna tillsättning samarbetar Primed AB med oss på OnePartnerGroup Halland. Vi kallar till intervju löpande och vill vara tydliga med att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag via länken!
Har du frågor eller behöver komma i kontakt med ansvarig i denna process görs detta enklast på mail [email protected] eller tel 0734-25 52 37. 
Vi ser fram emot din ansökan! 

 

Fler jobb inom Marknadsföring/försäljning

Technical Sales Manager to Koja Group!

Technical Sales Manager to Koja Group!

Koja Oy Filial i Sverige | Kronobergs län, Växjö | Marknadsföring/försäljning

Säljare rekryteras till Koja Group

Säljare rekryteras till Koja Group

Koja Oy Filial i Sverige | Stockholms län, Stockholm | Marknadsföring/försäljning

Kundservicemedarbetare

Kundservicemedarbetare

OnePartnerGroup Jämtland AB | Jämtlands län, Östersund | Marknadsföring/försäljning

Internationell Account Manager till IGEMS

Internationell Account Manager till IGEMS

IGEMS AB | Västra Götalands län, Borås | Marknadsföring/försäljning