Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Halland AB

OnePartnerGroup Halland söker konsultchef!

Hej, OnePartnerGroup Halland här!

Vill du bli vår nya kollega? Nu har du möjligheten!

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning och söker nu en konsultchef till vårt framåtlutade Hallands-team. Är du den prestigelösa personen som gillar att bygga nya relationer med kunder och konsulter i en omväxlande vardag? Då tycker vi du ska läsa vidare, för kanske är just du vår nya kollega! 

I OnePartnerGroup-familjen gillar vi människor med drivkraft, ambitioner och samhällsengagemang som hela tiden vill utvecklas och som mår bra av att ta stort eget ansvar. Vi är ett personligt och entreprenörsdrivet bolag där vi ger människor möjlighet att utvecklas tillsammans. Med värdeorden framåtlutadschysst och lagspelare har vi lyckats etablera vårt varumärke över hela landet. Orden är hämtade från idrottsvärlden och står för att vi på OnePartnerGroup alltid vill ligga steget före i branschen, samtidigt som vi vill agera schysst mot våra kunder, konsulter, kandidater och mot varandra – att alltid välja laget före jaget och där ser vi att du har samma värderingar som oss. Det som förenar oss är att vi alla brinner för att få människor och företag att lyckas, genom att lösa problem och skapa möjligheter. Som koncern är vi inom vår bransch en av de största spelarna på den svenska marknaden, där vår främsta styrka ligger i den lokala förankringen och familjära känslan.

I konsultchefsrollen på OnePartnerGroup Halland är ingen dag den andra lik. Du jobbar med stor bredd och har dagligen ha kontakt med kunder, konsulter, kandidater och med kollegor, såväl i Halland som i andra delar av bolaget. Med huvudfokus på kollektiv bemanning jobbar du primärt för att tillsätta vakanser hos våra kunder och agerar samtidigt chef/ledare/administratör/bollplank mot uthyrda konsulter och kundkontakter. Dagarna kan handla- om allt från annonsering, intervjuer och anställningar till att hantera tidrapporter, lägga schema, och administrera löner. I din roll är du säljande i din natur och du representerar hela tiden vårt-, samt ditt eget varumärke. Sitter du inte på något av kontoren i Halmstad eller Varberg så befinner du dig troligtvis ute på plats hos kund. Vi är flexibla och öppna för att sköta delar av arbetet hemifrån, förutsatt att samtliga tar ansvar för att verksamheten flyter på felfritt.  Arbetsbelastningen kan skifta mycket beroende när på året/månaden/veckan/dagen man står och det är därför viktigt att man snabbt kan prioritera om och tempoväxla, samt trivs med det. 

För att du ska trivas i rollen som konsultchef hos oss bör du vara prestigelös, med en stark vilja till att utveckla och utmana – både dig själv, dina kollegor och marknaden. Vi har inte facit på hur man verkar som konsultchef, men framgångsfaktorer som vi upplever är viktiga är att du som person är strukturerad och planera, samt administrera över din tid på ett effektivt sätt. Du är även ansvarstagande och en schysst lagspelare. Hos oss gör vi saker tillsammans! Det går att skriva en lång önskelista över erfarenheter och kunskaper du bör ha med dig men för oss är inte det viktigast. För oss handlar det inte om att blicka bakåt, utan framåt och utvecklas tillsammans! Vi söker dig som kan komma att trivas tillsammans med oss men även utmana oss så vi ytterligare kan utvecklas. 
Vi ser med fördel att du har ett nätverk i vår region och är en naturlig relationsskapare. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har körkort, god kommunikationsförmåga i svenska och engelska, både i tal och skrift samt goda datorkunskaper. Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet!

Varför ska du välja OnePartnerGroup Halland?
Förutom att vi gör gott kaffe och alltid har koll på var den bästa lunchen serveras så befinner vi oss i början på en otroligt rolig resa här i Halland. Vi består av en uppsättning gamla lagidrottare som gillar sport och försöker därför tillsammans hitta på fysiska aktiviteter med jämna mellanrum. Med rätt engagemang och ambitiöst arbete har du chansen att vara med oss på resan och bygga grunden till framtidens OnePartnerGroup Halland, uppåt och framåt!  Vi vill vara världens bästa arbetsgivare och arbetar hela tiden för att bygga en schysst och givmild kultur där det alltid ska vara kul att gå till jobbet. Vi vill att det ska vara högt i tak och finns en stark trygghet, öppenhet och tillit till varandra i gruppen. 

Känner du att den här tjänsten skulle passa dig och du vill bli vår nya kollega? Då tycker vi att du ska söka tjänsten omgående! Sista ansökningsdag är den 18 december men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att visa intresse för tjänsten redan idag. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta någon av oss:
Robin Larsson 0734-255296 alt. [email protected]
Niclas Arheden 0734-255237 alt. [email protected]
 

Fler jobb inom Administration/kundservice/HR

Koordinator råvaror & insatsmaterial till Scanlube

Koordinator råvaror & insatsmaterial till Scanlube

Scanlube AB | Västra Götalands län, Göteborg | Administration/kundservice/HR

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Administratör till Toyota Material Handling Sweden/ Truckhuset i Mjölby

Administratör till Toyota Material Handling Sweden/ Truckhuset i Mjölby

Toyota Material Handling Sweden AB (MJÖLBY TRUCKHUSET) | Östergötlands län, Mjölby | Administration/kundservice/HR

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Rekryterare med tekniskt intresse och vilja att göra skillnad!

Rekryterare med tekniskt intresse och vilja att göra skillnad!

Qamcom Group AB | Västra Götalands län, Göteborg | Administration/kundservice/HR

Serviceadministratör till företag i centrala Göteborg

Serviceadministratör till företag i centrala Göteborg

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Administration/kundservice/HR