Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

TRANSPORTCENTRALEN I HALLAND AB

Lagermedarbetare till TransportCentralen i Halmstad

TransportCentralen i Halmstad söker lagermedarbetare. Har du tidigare erfarenhet av lager-/terminalarbete och är intresserad av tjänsten så gör en ansökan!

TransportCentralen grundades 1940 och består idag av 70 stora och små åkerier och entreprenadföretag som gått ihop för att kunna ge dig som kund bästa möjliga bredd och kompetens inom Logistik, Entreprenad och Recycling. Kundkontakter, koordinering och administration sköts via våra två kontor i Halmstad och Falkenberg. Vi arbetar varje dag med stort engagemang för att hjälpa dig som kund med dina utmaningar, och vi vet att det är tillsammans vi är som starkast!

Dina arbetsuppgifter 
I rollen som lagermedarbetare hos TransportCentralen är din huvudsakliga arbetsuppgift mottagning och utleverans av gods. I det dagliga arbetet förekommer truckkörning med motviktstruck och ledstaplare vilket ställer krav på erfarenhet av detta framförallt vid lastning och lossning av lastbil. Du agerar mottagare och är därav i kontakt med chaufförer och ser till att rätt gods hamnar på rätt plats. Förutom truckkörning kan det även förekomma fysiskt krävande uppgifter i form av orderplock och iordningställande av order.

Din Profil
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av lagerarbete och truckvana. Du bör trivas i en miljö med högt tempo och vara flexibel med arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är självständig och ansvarstagande i din roll som lagerarbetare i linje med de direktiv du jobbar efter. Samtidigt är det av stor vikt att du har god samarbetsförmåga och är kommunikativ gentemot kollegor och kunder. 

Krav
– Behärskar svenska språket väl i tal och skrift
– B-körkort
– Truckkort ( A+B) samt truckvana.

Villkor
Start: Enligt period angiven ovan.
Ort: Halmstad 
Arbetstider: Måndag-fredag 10.00-19.00
Omfattning: Heltidsanställning
Anställning: Denna tillsättning är initialt en uthyrning till TransportCentralen där slutgiltig kandidat erbjuds anställning hos OnePartnerGroup Halland AB. För rätt person i rollen avser TransportCentralen att erbjuda anställning i egen regi. 

Ansökan
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet! Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon, ansökningar sker endast via annonsen!

Fler jobb inom Lager/logistik/transport

Erfaren logistikmedarbetare till kund i Bankeryd

Erfaren logistikmedarbetare till kund i Bankeryd

OnePartnerGroup Jönköping AB | Jönköpings län, Jönköping | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Lagermedarbetare

Lagermedarbetare

OnePartnerGroup Borås AB | Västra Götalands län, Borås | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Vi söker nu lagermedarbetare till gop:s lagerverksamhet i Kungsbacka!

Vi söker nu lagermedarbetare till gop:s lagerverksamhet i Kungsbacka!

OnePartnerGroup Väst AB | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Truckförare vid behov till Frigoscandia i Jordbro

Truckförare vid behov till Frigoscandia i Jordbro

Frigoscandia AB - Stockholm | Stockholms län, Haninge | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.