Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Gustavsberg Rörsystem AB

Kvalitet- & Miljöansvarig till Gustavsberg Rörsystem i Halmstad

Gustavsberg Rörsystem är ledande inom sitt segment och förser marknaden med beprövade rörsystem av gjutjärn. Med ena foten i historien och den andra i morgondagen kan Gustavsberg Rörsystem erbjuda lösningar som gör skillnad, idag och i framtiden. De har sedan 1940-talet levererat produkter inom VVS och VA av absolut högsta kvalitet. Förutom kvalitet står Gustavsbergs produkter för lång livslängd och hållbarhet, med ett stort miljöfokus som sträcker sig över produkters hela livscykler.
 Det är av yttersta vikt att Gustavsberg fortsatt håller absolut högst kvalitet med så lite miljöpåverkan som möjligt. Vi på OnePartnerGroup har därför fått i uppdrag att ansvara i rekryteringen av Gustavsbergs Rörsystems nästa Kvalitet- & Miljöansvariga, med utgångspunkt från kontoret och produktionen i centrala Halmstad.

Rollen som Kvalitets- & Miljöansvarig.
Som kvalitets- och miljöansvarig på Gustavsbergs Rörsystem kan du se fram emot en fartfylld och varierad vardag med många intressanta och varierande uppgifter. Du leder det operativa och strategiska kvalitets- och miljöarbetet, samt arbetsmiljöarbetet genom att inspirera, vägleda och koordinera organisationen med fokus på produktionsteknik, kvalitet och miljö.
Målet är att eliminera kundreklamationer och minimera interna kvalitetsavvikelser genom att arbeta förebyggande med utbildning och ständig förbättring. Du har i detta mandat att utveckla metoder och rutiner som säkerställer processer och skapar lönsamhet. I din roll så är du bolagets representant i de flesta teknik- och kvalitetsrelaterade frågor och du arbetar kontinuerligt med produktions- och hållbarhetsfrågor. I tät dialog med kunder är du den tekniska länken mot leverantörer och certifieringsorgan. I tjänsten ingår ansvar för miljövarudeklaration för byggprodukt (EPD) och livscykelanalys (LCA). Du ingår i kvalitetsgrupp, utvecklingsgrupp samt ledningsgrupp och är direkt underställd VD.

Din profil
Du som söker tjänsten skall vara utbildad högskoleingenjör eller ha erfarenhet som bedöms likvärdig, samt ha en övergripande teknisk profil/bakgrund. Du bör helst ha åtminstone fem års erfarenhet av liknande arbete, med fördel från bygg/anläggning eller VA/VVS, samt erfarenhet av revisionsarbete riktat mot ISO 9001 & 14001. Du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska och innehar körkort. Behärskar du även tyska/franska så är detta meriterande då en hel del kontaktytor finns där. Din erfarenhet inom IT, olika dataprogram och ERP-system är mycket god.  Utöver detta är det bra om du har mer specifika erfarenhet av tredjepartscertifieringar. 
Du som person bör vara vetgirig och lätt hitta intresse för det du tar dig för. Du måste gilla att jobba med människor i olika konstellationer och bör absolut vara social i din natur när du driver och engagerar din omgivning. Du måste vara prestigelös och gilla att variera såväl arbetsdag som projekt och variationen mellan operativt och strategiskt arbete. Som helhet ser vi att en  prestigelös lagspelare med struktur och framförallt vilja och driv kommer att passa in i denna roll.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Gustavsberg Rörsystem med oss på OnePartnerGroup Halland. Vi kommer att kalla till intervjuer löpande och vill vara tydliga med att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag via länken!
Har du frågor eller behöver komma i kontakt med rekryteringsansvarig görs detta på mail [email protected] eller telefon 0734-25 52 37.
 

Fler jobb inom Ingenjörsyrken

Our team is looking for yet another fantastic Project Developer

Our team is looking for yet another fantastic Project Developer

Ilmatar Solar AB | Skåne län, Malmö | Ingenjörsyrken

Senior Projektledare Ventilation till Umia Göteborg

Senior Projektledare Ventilation till Umia Göteborg

Umia Sweden AB- Göteborg AB | Västra Götalands län, Göteborg | Ingenjörsyrken

R&D Design Engineer - Controll Software

R&D Design Engineer - Controll Software

Ålö AB | Västerbottens län, Umeå | Ingenjörsyrken

Drift- och Underhållstekniker, Björkhöjdens vindpark

Drift- och Underhållstekniker, Björkhöjdens vindpark

Statkraft | Jämtlands län, Östersund | Ingenjörsyrken