Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Jpgs Kaross AB

Fordonselektriker till JPGS Kaross

JPGS Kaross är producent av skåpsbyggnationer för lastbilar. De producerar och levererar om- och tillbyggnationer av hög kvalité till återförsäljare på svenska samt norska marknaden. JPGS Kaross har kontor och en modern produktion i Skummeslövsstrand i södra Halland. Hos JPGS Kaross erbjuds du ett omväxlande arbete där du ingår i ett team med ca 30st härliga kollegor!

JPGS Kaross behöver förstärka sitt team med en ny medarbetare. Tjänsten avser en plats på el-avdelningen i produktionen. Där kommer dina huvudsakliga uppgifter att vara installation av elsystem, kabeldragning, montering av arbetslampor, sidomarkeringsljus, kameror, inkoppling av lift och drag till monterade påbyggnader på lastbilarna utifrån elschema.

Vem är du?
Vi söker någon som är flexibel, noggrann och ansvarsfull. Har du lätt för att lära dig nya saker, drivs av kvalitativt arbete och har en god samarbetsförmåga – då är du den vi söker! Har du erfarenhet från fordonsel och behärskar att läsa ritningar samt att arbeta efter elschema är detta meriterat, då arbetet utgår från ritningar. Har du dessutom en positiv inställning och rätt intresse kommer du passa rätt in här. 

Arbetet utförs under dagtid och du blir anställd av oss på OnePartnerGroup. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Vi erbjuder även friskvård för våra konsulter. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. Visst låter det bra? 

Ansökan
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon, ansökningar sker endast via annonsen
 

Fler jobb inom Industri/Produktion

Lackerare till Cranab i Vindeln

Lackerare till Cranab i Vindeln

Cranab AB | Västerbottens län, Umeå | Industri/Produktion

TIG-svetsare till Malmö!

TIG-svetsare till Malmö!

OnePartnerGroup Skåne AB | Skåne län, Malmö | Industri/Produktion

Monteringschef till Rottne Industri, Rottne

Monteringschef till Rottne Industri, Rottne

ROTTNE INDUSTRI AKTIEBOLAG | Kronobergs län, Växjö | Industri/Produktion

Kantlistoperatör till Nässjö sökes

Kantlistoperatör till Nässjö sökes

LG Collection Nässjö | Jönköpings län, Nässjö | Industri/Produktion