Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Ekonomiassistent till internationell koncern

Ekonomiassistent till Halmstad

Nu söker vi en ekonomiassistent för konsultuppdrag hos vår kund i Halmstad.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som ekonom kommer du hantera varierande uppgifter vilket kräver flexibilitet och struktur i ditt arbetssätt. Du ska gilla digitalisering och det datoriserande. 

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:

  • Löner
  • Kundreskontra
  • Leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring
  • Kontoavstämningar
  • Andra förekommande administrativa arbetsuppgifter

Arbetet utförs i nära samarbete med övriga på ekonomiavdelningen.

Din profil

För att lyckas i denna roll ser vi att du har relevant utbildning inom ekonomi och/eller erfarenhet från tidigare ekonomiskt arbete. Du har god samarbetsförmåga och är strukturerad i ditt arbetssätt, gillar ordning och reda och har känsla för service. Vidare har du har goda kunskaper inom Office-paketet, du ska även gilla digitalisering och ha lätt för ständiga förändringar.
Du uttrycker dig väl i svenska i både tal och skrift.
Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper och ser att du är ödmjuk, utåtriktad och positiv.

Meriterande är om du sedan tidigare arbetat med SAP eller AP Automation.

Anställningsomfattning

Heltid 100 %

Anställningsform

Visstidsanställning, start enligt överenskommelse.

Arbetstid och lön

Dagtid/Fast lön

Övrig information

Din ansökan med cv och personligt brev behöver vara OnePartnerGroup tillhanda så snart som möjligt då urvalet sker löpande, dock senast 2021-10-01. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. 

Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

I över tio år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.