Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Halland AB

Är du vår nästa resemontör?

Är du teknikintresserad, en problemlösare och trivs med en resande tjänst?  

Beskrivning:
Din uppgift är att på plats hos våra kunder, arbeta med service, montage och av grindar/staket. Ingen dag är den andra lik och i denna roll så erbjuder vi ett omväxlande och självständigt arbete i en spännande bransch. För att du ska trivas och utvecklas i rollen som resemontör ser vi att du är en person som gillar fysiskt arbete, tar initiativ, engagerar dig och vill att arbetet skall bli väl utfört. Du kommer jobba med kollegor från både både kundföretaget men även från andra företag vilket gör att din samarbetsförmåga är betydelsefull. Samtidigt har du inte heller har några problem med att ta ansvar för ditt eget arbete och arbeta självständigt. Vi söker både dig med erfarenhet från bygg eller industri, och dig som har rätt inställning och en vilja att utvecklas trots att du i nuläget inte har någon erfarenhet. Vi tror att ditt befintliga tekniska intresse kommer växa hos oss då vi ständigt utvecklar våra produkter och hur vi arbetar. Det är meriterande om du har tillstånd för lift samt gått utbildning i säkra lyft och heta arbeten men det är inget absolut krav. Du kommer arbeta på byggarbetsplatser i olika delar av södra Sverige och övernattningar ingår i tjänsten. Start: Snarast eller enligt överenskommelse Är du intresserad av ett fritt och varierat arbete hos en trygg arbetsgivare som månar om dig och din utveckling? 

Vem är du:
Vi söker dig som har god förståelse för vad som krävs för att utföra snabb och bra service av högsta kvalité. Stor vikt kommer att läggas på din personlighet och för att lyckas i rollen tror vi att du har:

• Erfarenhet av service, Montering och reparation och har god vana med arbetsredskap inom byggbranschen 
• Förmågan att jobba självständigt och bibehålla högt servicefokus i alla lägen

Du är en god kommunikatör och hanterar svenska och engelska i tal och skrift. Du har grundläggande datavana. B- körkort är ett krav.

Omfattning:
Heltid

Lön/Tillträde:
Efter överenskommelse

Övrig information
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Gör din ansökan genom vår hemsida www.onepartnergroup.se. Sista dag för ansökan är 2022-09-30. Urvalsarbetet kommer att ske löpande och vi rekommenderar därmed att du skickar in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Fler jobb inom Bygg/anläggning/hantverk

Tågreparatörer till Euromaint i Stockholm!

Tågreparatörer till Euromaint i Stockholm!

Euromaint Rail AB | Stockholms län, Solna | Bygg/anläggning/hantverk

Drifttekniker till COOR hos Stockholm Exergi!

Drifttekniker till COOR hos Stockholm Exergi!

Coor Service Management AB | Stockholms län, Stockholm | Bygg/anläggning/hantverk

Elektriker till COOR hos Stockholm Exergi!

Elektriker till COOR hos Stockholm Exergi!

Coor Service Management AB | Stockholms län, Stockholm | Bygg/anläggning/hantverk

Drift- och underhållstekniker till Statkraft Harrsele

Drift- och underhållstekniker till Statkraft Harrsele

Statkraft Sverige AB - Umeå | Västerbottens län, Vännäs | Bygg/anläggning/hantverk