Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Bring Cargo International AB - Halmstad

Administratör till Bring Cargo International Halmstad

Bring Cargo International – Bring-koncernens specialister på internationella transporter av stycke- och partigods i hela Europa. De erbjuder logistiktjänster med hög turtäthet på landsväg, sjö, flyg och järnväg inom Norden, till- och från Europa, Asien och Mellanöstern. Ambitionen är att ta vara på flexibiliteten från direktbilstrafiken och miljöfördelarna med spårbundna transporter genom att kundanpassa erbjudandet. Varje sändning är viktig och med kunden i fokus arbetar Bring Cargo International ständigt för att utveckla sina tjänster.

Trivs du som bäst med administrativa uppgifter? Är du nyfiken på att lära dig mer och arbeta i en miljö med nya arbetsuppgifter varje dag? Bra, för nu söker Bring Cargo International en administratör till Halmstad. 

Rollen
Som administratör på speditionsavdelningen erbjuds du en spännande och fri roll som en viktig kugge och nyckelperson i arbetsgruppen. Dina arbetsuppgifter kan variera och kan innefatta orderhantering, fakturering, hantera leverantörsfakturor m.m. Brings kunder är av varierande storlek och karaktär. Det handlar om såväl nationella som internationella företag med högra krav på god service. Det är därför av största vikt att Bring ständigt finner nya smarta logistiklösningar och bygger starka nätverk med olika samarbetspartners. Rollens huvudfokus kommer i stora drag handla om:
 
– Speditionsadministration
– Kund- och leverantörskontakter
– Fakturering/fakturafrågor/fakturaärenden 
– Utveckla rutiner och effektivisera 

Din Profil
För att trivas- och vara framgångsrik i rollen som administratör bör du vara strukturerad, noggrann och stresstålig. Du bör gilla att administrera och vi förutsätter att du har ett intresse för logistik och logistiklösningar. Den som erbjuds tjänsten kommer att ges goda möjligheter till upplärning av kollegor som besitter många års erfarenhet. Det är därför viktigt att du som söker har viljan att lära och vara en god lagspelare. 
Din tidigare erfarenhet från andra arbetsplatser får gärna ha infattat liknande arbetsuppgifter, men huvudsakligt fokus kommer att ligga på bedömningen av dina personliga egenskaper.
Vi vill att du som söker denna tjänst kommunicerar felfritt på svenska och engelska samt har god datorvana med goda kunskaper i Office 365, särskilt Excel.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Bring Cargo International med oss på OnePartnerGroup Halland. Slutgiltig kandidat kommer att erbjudas anställning direkt hos Bring.
Vi kommer att kalla till intervjuer löpande och vill vara tydliga med att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag via länken!
Har du frågor eller behöver komma i kontakt med rekryteringsansvarig görs detta på mail [email protected] eller telefon 0734-25 52 37.
 

Fler jobb inom Administration/kundservice/HR

Administratör inom försvarsindustrin med SAP kunskaper

Administratör inom försvarsindustrin med SAP kunskaper

BAE Systems Hägglunds AB (Örnsköldsvik) | Västernorrlands län, Örnsköldsvik | Administration/kundservice/HR

Kund och orderadministratör

Kund och orderadministratör

OnePartnerGroup Umeå AB | Västerbottens län, Umeå | Administration/kundservice/HR

Logistiksupport till Stena Recycling

Logistiksupport till Stena Recycling

Stena Recycling AB - Stockholm(Järfälla) | Stockholms län, Järfälla | Administration/kundservice/HR

Juniora assistenter till kund i Stockholm city

Juniora assistenter till kund i Stockholm city

OnePartnerGroup Stockholm AB | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR