Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Bjurenwall Laurea AB

Teknisk Innesäljare/Projektledare till Bjurenwall AB

Bjurenwall erbjuder en spännande och utvecklande tjänst som Teknisk innesäljare/Projektledare. Du kommer att ha en central och viktig roll där du blir en ambassadör för hela företaget. Bjurenwall AB är ett välmående företag med lång historik, som jobbar innovativt med att utveckla erbjudanden till marknaden. Är det dig vi letar efter?

Utifrån kundens behov och din kunskap inom branschen arbetar du med försäljning av Bjurenwalls produkter, cisterner och silos över telefon och dator. Du har ett nära samarbete med och tar hjälp av både vår CAD- konstruktör och projektledare, allt för att du ska lyckas i din roll.

Du kommer driva processen framåt från offert till avslut, arbeta med att ta fram den bästa lösningen för varje enskild kund utefter deras behov och önskemål.

Din profil
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi önskar en utåtriktad och positiv person med ett starkt eget driv samt har viljan och intresset av att utvecklas och lyckas. Du har både förståelse och ett stort tekniskt intresse med tidigare erfarenhet som säljare gärna från bygg/teknik eller industribranschen. Du har goda kunskaper av ritningsläsning och kalkylering, CAD-vana är meriterande.  Som person har du en vilja att hitta lösningar, är orädd och har en naturlig förmåga att bygga goda och lånsiktiga relationer med våra kunder. 

Övrig info
Vi är flexibla gällande din bostadsort och öppna för distansarbete, du tillhör huvudkontoret i Kolbäck och kommer behöva finnas på plats vid behov. Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen, alla frågor rörande rekryteringsprocessen besvaras av rekryteringskonsult Susanne Johansson på telefonnummer 076-134 49 00. Ansök senast 14 oktober.  Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Bjurenwall är ledande inom uppförande av cisterner huvudsakligen för förvaring av vatten kopplade till brandsprinklersystem. Via sin unika tillverkningsmetod växer silor och cisterner från Bjurenwall upp framför dina ögon utan byggkran, bultförband eller prefabricerade moduler. Från stora rullar med plåtband falsas silon ihop med hjälp av våra specialmaskiner. Tillverkningen av detaljer sker i Bjurenwalls verkstad i Kolbäck av erfarna medarbetare. Bjurenwalls ingår i Lagercrantz Group.

Lagercrantz Group är en teknikkoncern som erbjuder värdeskapande teknik, antingen med egna produkter eller med
produkter från ledande leverantörer. Inom koncernen finns ett 50-tal bolag, vart och ett orienterat mot en specifik
delmarknad, en nisch.

Fler jobb inom Marknadsföring/försäljning

Butiksmedarbetare till Dione Kullager i Uppsala!

Butiksmedarbetare till Dione Kullager i Uppsala!

OnePartnerGroup Bemanning AB | Uppsala län, Uppsala | Marknadsföring/försäljning

Fältsäljare till Domino Sweden AB i Göteborg

Fältsäljare till Domino Sweden AB i Göteborg

Domino Sweden AB - Göteborg | Västra Götalands län, Göteborg | Marknadsföring/försäljning

Innesäljare till Ramirent i Länna

Innesäljare till Ramirent i Länna

OnePartnerGroup Stockholm | Stockholms län, Huddinge | Marknadsföring/försäljning

Innesäljare till Ramirent i Kungsängen

Innesäljare till Ramirent i Kungsängen

Ramirent AB - Stockholm Kungsängen | Stockholms län, Upplands Bro | Marknadsföring/försäljning