Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Bjurenwall Laurea AB

Resemontörer sökes!

Är du självgående och teknisk kunnig? Vill du arbeta i ett stabilt företag som växer med en unik produkt? Då kan det vara just dig vi söker!

Om jobbet
Som resemontör hos oss ingår du i ett härlig gäng som reser runt om i Sverige och hjälper våra kunder att montera våra unika produkter, cisterner och lagringssilor. Vi arbetar i tvåmannateam och det är frihet under ansvar som gäller. Teamen jobbar måndag-torsdag och är lediga fredag, lördag och söndag. Du utgår hemifrån och blir tilldelad en bil (arbetsfordon) med hemgaragering som du transporterar dig i. Då vår arbetsplats är Sverige så spelar det ingen större roll var du bor, dock önskvärt är om du bor runt Mälardalen. 

Din profil
Vi söker dig som har gått praktiskt gymnasium eller har jobbat dig till motsvarande kompetens. För att lyckas på den här tjänsten måste man vara tekniskt kunnig och intresserad samt ha generell erfarenhet av mekaniskt montagearbete. Du har teknisk förståelse, är nyfiken och intresserad samt vågar skruva på saker och ting. Du är praktiskt lagd och serviceminded. Ute på fältet är du lättsam och enkel att samarbeta med. Du är trygg och har en stabil vardag samt ser långsiktigt på det här jobbet.

Vi erbjuder
Ett varierande arbete i en växande bransch med goda framtidsutsikter. Vi på Bjurenwalls är ett litet bolag, så det är sannerligen korta beslutsvägar, så har du egna idéer, vilket uppskattas och är idéerna bra så förverkligar vi dem direkt. 

Låter detta intressant?
i denna rekrytering samarbetar Bjurenwall med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 17 augusti men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Susanne Johansson på telefonnummer 076-134 49 00.

Bjurenwall är ledande inom uppförande av cisterner huvudsakligen för förvaring av vatten kopplade till brandsprinklersystem. Via sin unika tillverkningsmetod växer silor och cisterner från Bjurenwall upp framför dina ögon utan byggkran, bultförband eller prefabricerade moduler. Från stora rullar med plåtband falsas silon ihop med hjälp av våra specialmaskiner. Tillverkningen av detaljer sker i Bjurenwalls verkstad i Kolbäck av erfarna medarbetare. Bjurenwalls ingår i Lagercrantz Group.

Lagercrantz Group är en teknikkoncern som erbjuder värdeskapande teknik, antingen med egna produkter eller med
produkter från ledande leverantörer. Inom koncernen finns ett 50-tal bolag, vart och ett orienterat mot en specifik
delmarknad, en nisch. Gemensamt för bolagen är att värdeskapandet är stort, med hög grad av kundanpassning, support,
service och andra tjänster.

Fler jobb inom Bygg/anläggning/hantverk

Engagerad elektriker sökes till vår kund Granitor

Engagerad elektriker sökes till vår kund Granitor

Granitor Systems AB | Västra Götalands län, Göteborg | Bygg/anläggning/hantverk

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Är du tekniskt intresserad, gillar att skruva och tycker om kaffe?

Är du tekniskt intresserad, gillar att skruva och tycker om kaffe?

Kaffekompaniet Din Pauspartner AB | Västra Götalands län, Göteborg | Bygg/anläggning/hantverk

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Fastighetstekniker sökes till SBB i Uddevalla

Fastighetstekniker sökes till SBB i Uddevalla

Samhällsbyggnadsbolaget Förvaltning Sverige AB | Västra Götalands län, Uddevalla | Bygg/anläggning/hantverk

Industrielektriker Byggelit

Industrielektriker Byggelit

Byggelit Sverige AB (Jämtland) | Jämtlands län, Östersund | Bygg/anläggning/hantverk