Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Niso Plus AB

Säljare sökes till Niso Plus

Niso Plus startades 2020 och är ett företag som under eget varumärke utvecklar, tillverkar och marknadsför laddboxar för fordon till den svenska marknaden.
Niso Plus värnar om en hållbar värdekedja från produktion till leverans och bidrar med framtidstekniska lösningar till samhället med ett stort engagemang för ett hållbart företagande.

Vill du arbeta i ett företag som drivs av entreprenörsanda, nyfikenhet och utveckling?  Vi erbjuder dig en roll med stora utvecklingsmöjligheter i ett nystartat bolag med fokus på hållbarhet och miljö. 

Arbetsuppgifter
Som säljare erbjuder vi dig en central roll i bolaget där ditt primära fokus initialt är att få produkten ut på marknaden. Genom att vara ute på fältet förväntas du skapa långsiktiga relationer och en bra kundbas med återförsäljare i framförallt södra och mellersta Sverige. I tjänsten kommer du att arbeta med kunder inom både den privata och offentliga sektorn, olika branscher samt alltifrån små till stora projekt där du ansvarar för hela affären från ax till limpa. Du kommer att arbeta mot uppsatta försäljningsmål som kontinuerligt följs upp tillsammans med ägare och VD. 

Vi finns i Grästorp och Höllviken men det finns goda möjligheter att arbeta på distans. Tjänsten är en direktanställning på Niso Plus.

Profil
Vi söker en relationsskapande, affärsinriktad säljare som älskar att vara ute på vägarna och att arbeta med stora projekt. Kommer du från elbranschen eller har en högskoleutbildning inom teknik eller el ser vi det som meriterande men vi lägger större vikt vid din dokumenterade erfarenhet av försäljning samt dina personliga egenskaper. 
För att passa i rollen tror vi att du är självgående, affärsmässig och målinriktad. Du besitter en mycket god förmåga att knyta ihop stora projekt med kunder inom både privat och offentlig sektor samtidigt som du brinner för att göra affärer och kommer bidra med din goda förmåga att skapa goda och långsiktiga relationer.
Då företaget är i uppstartsfas förutsätter vi att du  är ödmjuk, prestigelös och flexibel. I den här tjänsten erbjuder vi dig goda utvecklingsmöjligheter samt att genom genuin nyfikenhet, vilja och driv vara med och bygga upp en verksamhet från start.
Tjänsten förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska, både verbalt och i skrift. Vidare hanterar du affärssystem och Officepaketet väl. Du har också god kännedom om CRM-system.
B-körkort är ett krav.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid  frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Monika Psag-Milicic på 0720-030129 eller [email protected] Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka tjänsten via annonsen. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!