Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Operativ chef sökes till e-logistik i Götene

e-logistik är ett innovativt tredjepartslogistikföretag med ett brett serviceerbjudande inom e-handel, lagerhotell, porto- och fraktoptimering, legopackning och kundtjänst. Ambitionen är att vara en ledande svensk tredjepartslogistikleverantör för mindre och medelstora e-handelsföretag med internationella tillväxtambitioner. 

Läs mer på www.elogistik.se

Arbetsuppgifter
I rollen som operativ chef bär du det övergripande ansvaret på plats i Götene för personal, ledning, utveckling och planering för logistikverksamheten. Du förväntas ta ett helhetsgrepp över verksamheten gällande IT, marknad, ekonomi och produktion och arbetar tätt ihop med ledningsgruppen för att skapa förutsättningar och strategier för framtida utveckling och effektivisering.  
Centrala uppgifter för tjänsten är ledarskap och kvalitetsledning. Detta innebär att man genom ledning och planering ökar effektivitet och planering i produktionen, utvecklar affärsförståelsen i organisationen samt skapar effektiva processflöden.
Utöver dina interna kontaktytor har du ett brett externt kontaktnät med kunder och leverantörer, där du driver frågor gällande bland annat avtalsfrågor, reklamationer, planering och leveranser samt agerar som ett stöd i marknadsbearbetningen. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD.

Eilogistik AB är moderbolaget och man kommer bli anställd i Eilogistik Marknadsservice AB.

Profil
För att passa i rollen söker vi dig som har en teknisk eller ekonomisk utbildning, gärna på högskolenivå. Du har tidigare erfarenhet av ledningsarbete inom produktion eller industriell logistik samt har en god ekonomisk förståelse och kunskap om ekonomiska rapporter. Har du också arbetat med planerings- och kvalitetsledningssystem eller i ett snabbväxande företag ses det som meriterande. 
Som person är du handlingskraftig, målinriktad och kommunikativ. Du är flexibel, metodisk och har lätt för att arbeta ur ett helikopterperspektiv. 
Vi ser också att du har goda kunskaper i svenska och engelska samt hanterar Microsoft Office-paketet med lätthet. Har du dessutom erfarenhet av WMS-, TA- och affärssystem är det meriterande. 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Monika Psag-Milicic på 072-003 01 29, eller Staffan Arkelöv på 073-660 75 34. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen.

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.