Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

SVENSKA CEMENT AB

Innesäljare sökes till Svenska Cement

Svenska Cement tog över den anrika betongfabriken på 7500 kvm i Brännebrona på försommaren 2017 och är idag en specialist inom prefabelement till industri, fastighet, infrastruktur och lantbruk samt har ett komplett sortiment av L-stöd. De ingår i Resona Group som är verksamma inom fastighetsutveckling. Två ledord som utmärker Svenska Cements verksamhet är kvalitet och innovation. Kvalitet är en självklarhet och innovation för att det är nyckeln till att lösa Sveriges mångfacetterade bostadsbrist. Företaget har idag ca 25 anställda och har sedan övertagandet 2017 lagt stor vikt vid att modernisera fabriken samt utveckla organisationen. Idag driver man ett antal forskningsprojekt inom ramen för nästa generations bostadstommar.

Svenska Cement växer och behöver nu förstärka sin organisation med ytterligare en innesäljare. 

Arbetsuppgifter
I rollen som innesäljare ingår du i ett team på fyra personer där arbetet innebär teknisk försäljning inom affärsområdet Mark – och anläggning. Din främsta uppgift är att genom teknisk rådgivning och offertförfarande erbjuda kunderna flexibla lösningar, inledningsvis gällande standardprodukter för att på sikt övergå till mer avancerade konstruktioner. Vidare arbetar du i samordning med produktionen samt med logistikfrågor.

Profil
Vi söker dig med ett stort tekniskt intresse som trivs i en flexibel, snabb och varierande miljö. Vi tror att du i grunden har en gymnasieutbildning samt ett par års arbetslivserfarenhet , gärna från försäljning eller serviceyrken. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper där vi gärna ser att du är lösningsfokuserad, driven samt mål- och resultatinriktad. Vidare är du social, lyhörd och brinner för relationsskapande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har goda kunskaper i Officepaketet. 

I den här rollen erbjuds du att bli utbildad på plats och få stora möjligheter att utvecklas i bolaget och att tillsammans med dina kollegor driva bolaget fortsatt framåt i sin expansiva fas. 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Monika Psag-Milicic på 0720-030129, [email protected] . Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen. Personlighetstester används som en del i urvalsprocessen. 

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft –att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och lång sikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr,finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.

Fler jobb inom Marknadsföring/försäljning

Butiksmedarbetare till Dione Kullager i Uppsala!

Butiksmedarbetare till Dione Kullager i Uppsala!

OnePartnerGroup Bemanning AB | Uppsala län, Uppsala | Marknadsföring/försäljning

Fältsäljare till Domino Sweden AB i Göteborg

Fältsäljare till Domino Sweden AB i Göteborg

Domino Sweden AB - Göteborg | Västra Götalands län, Göteborg | Marknadsföring/försäljning

Innesäljare till Ramirent i Länna

Innesäljare till Ramirent i Länna

OnePartnerGroup Stockholm | Stockholms län, Huddinge | Marknadsföring/försäljning

Innesäljare till Ramirent i Kungsängen

Innesäljare till Ramirent i Kungsängen

Ramirent AB - Stockholm Kungsängen | Stockholms län, Upplands Bro | Marknadsföring/försäljning