Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Driven arbetsledare

Nu söker vi en driven arbetsledare till vår kund inom betongbranschen i Götene. 

Arbetsuppgifter
Som arbetsledare kommer du att arbeta med planering, ledning och fördelning av det dagliga arbetet för ett team på 8-10 personer. Du kommer också att vara behjälplig i produktionen genom att arbeta med blandning av betong, arbeta med labbuppgifter samt lastning och lossning av gods. 

Kvalifikationer
För att trivas i rollen tror vi att du har minst ett par års erfarenhet av ledarskap. Har du tidigare erfarenhet från betong- eller byggbranschen är det meriterande. 
Som person ser vi att du är driven, energisk och förtroendeingivande och har på så sätt lätt för att skapa en vi-känsla och få teamet att arbeta mot uppsatta mål. Du är självgående och tar dig an dina uppgifter på ett engagerat och kvalitetsinriktat sätt. 
Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. 
Truckkort eller erfarenhet av maskinkörning är meriterande. 

Arbetet är på heltid, dagtid och startar enligt överenskommelse.

Ansökan
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du välkommen med din ansökan redan idag!
 

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.