Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

CIDAN Machinery Sweden AB

CIDAN Machinery söker resande servicetekniker

CIDAN Machinery Sweden AB är sedan 1907 ett väletablerat företag inom maskintillverkning, försäljning och service till plåtbearbetningsindustrin. Idag är vi en ledande tillverkare av plåtbearbetningsmaskiner och vår goda tillväxt och lönsamhet möjliggör stora satsningar. Vi marknadsför varumärkena GÖTENEDS, CIDAN, FORSTNER, THALMANN och nuIT över hela världen med USA som största marknad. I Götene finns gruppens huvudkontor, produktutveckling och produktion av maskingradsaxar och kantvikmaskiner, därtill finns etableringar i USA, Österrike, Schweiz, Tyskland, England, Kina och Danmark. Gruppen har drygt 300 anställda och omsätter cirka 850 Mkr.
Se mer information på www.cidanmachinery.se.

I takt med verksamhetens fortsatta tillväxtresa söker vi nu en resande servicetekniker som med ett tekniskt intresse och nyfikenhet bidrar till CIDAN:s fortsatta utveckling. Här erbjuds du en spännande och självständig roll med tydliga utvecklingsmöjligheter hos ett expansivt, internationellt bolag – kanske är det dig vi söker? 

Dina arbetsuppgifter
I rollen som resande servicetekniker är du självständigt ute hos kund och installerar, reparerar samt genomför service på företagets maskiner. I detta ingår förebyggande underhåll, uppstart av maskiner, utbilda och träna kunder i handhavandet av maskiner samt att du återkopplar maskinfel och andra erfarenheter från fältet. Till din hjälp har du bland annat en supporttekniker, servicekoordinator och reservdelsansvarig på kontoret som stöttar dig i komplexa frågeställningar, planerar dina kundbesök samt beställer detaljer. Du ansvarar för att rapportera ditt arbete, inklusive felorsak och åtgärder i företagets administrativa system och strävar alltid efter en hög driftsäkerhet genom ett systematiskt och kvalitativt arbete. Rollen utgår från hemmet och du ansvarar för din egna servicebil med tillhörande reservdelar och verktyg.

I tjänsten finns goda möjligheter att bli självständig, där man får frihet att vara kreativ och komma på lösningar. I samband med starten av din anställning kommer du få en gedigen introduktion av företaget i Götene med både utbildning och auskultering tillsammans med övriga tekniker. Vill du vara med och stärka CIDAN så är det en spännande utveckling som väntar dig!

Din profil
Som person är du lösningsorienterad, ansvarstagande och strukturerad. Framförallt är du nyfiken och har en stark vilja av att utvecklas kombinerat med ett tekniskt intresse. Vidare är du servicemedveten, kommunikativ och har lätt för att skapa goda och långsiktiga relationer med din omgivning.
För att passa i rollen tror vi att du har en gymnasieutbildning inom exempelvis el, fordonsteknik eller mekanik. Vad gäller tidigare arbetslivserfarenhet värdesätter vi tidigare erfarenheter av arbete med reparation av maskiner eller fordon, både mekaniskt och elektriskt. Vidare är du van vid att arbeta med dator och styrsystem. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska, övriga språkkunskaper som tyska är meriterande. Då resor förekommer i stor omfattning med regelbundna övernattningar under arbetsveckorna är B-körkort ett krav.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig Evelyn Wiseby 072 377 51 78 / evelyn
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen.

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med ca 2700 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig? Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

Fler jobb inom Bygg/anläggning/hantverk

Effektiva däckskiftare sökes till kund i Göteborg!

Effektiva däckskiftare sökes till kund i Göteborg!

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Bygg/anläggning/hantverk

Rörläggare sökes till Salboheds Bygg och Anläggning

Rörläggare sökes till Salboheds Bygg och Anläggning

OnePartnerGroup Bemanning AB | Gävleborgs län, Gävle | Bygg/anläggning/hantverk

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 2 oktober. Skynda dig att söka!
Servicetekniker till Tekniska verken i Linköping

Servicetekniker till Tekniska verken i Linköping

Tekniska Verken i Linköping AB(Publ) | Östergötlands län, Linköping | Bygg/anläggning/hantverk

Däckmontör till Atteviks

Däckmontör till Atteviks

OnePartnerGroup Sydost AB | Kronobergs län, Växjö | Bygg/anläggning/hantverk

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 30 september. Skynda dig att söka!