Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Arbetsledare med produktionsplaneringsansvar sökes till Svenska Cement

Svenska Cement AB söker nu en arbetsledare med produktionsplaneringsansvar till sin verksamhet i Brännebrona utanför Götene. Har du några års erfarenhet av arbetsledning och vill ta nästa steg och även få kombinera det med produktionsplanering, då är detta tjänsten för dig! 

Om Svenska Cement AB
Svenska Cement tog över den anrika betongfabriken på 7000 kvm i Brännebrona på försommaren 2017 och är idag en specialist inom prefabelement till väg- och tågtunnlar. De ingår i Resona Group som är verksamma inom fastighetsutveckling. Två ledord som utmärker Svenska Cements verksamhet är kvalitet och innovation. Kvalitet är en självklarhet och innovation för att det är nyckeln till att lösa Sveriges mångfaceterade bostadsbrist. Företaget har idag ca 20 anställda och har sedan övertagandet 2017 lagt stor vikt vid att modernisera fabriken samt utveckla organisationen. Idag driver man ett antal forskningsprojekt inom ramen för nästa generations bostadstommar.

 

Dina arbetsuppgifter
Som arbetsledare på Svenska Cement kommer du att arbeta löpande i projekt där ditt ansvar är att leda och fördela det dagliga arbetet för ett 10-tal personer samt arbeta med produktionsplanering.  I rollen ingår även kvalitetsarbete där du arbetar med uppföljning och avvikelser i produktionen samt inköp av material och produktionsdokumentation.

Profil
Vi söker dig med ingenjörsutbildning eller likvärdig, teknisk utbildning eller erfarenhet. För att passa i rollen ser vi att du har ett stort tekniskt intresse och tidigare erfarenhet som arbetsledare/teamledare från en tillverkade industri. Som person är du strukturerad och har ett sinne för ordning och dokumentation. 

I den här rollen kommer du till en början bli anställd av OnePartnerGroup Skaraborg och uthyrd till Svenska Cement. Svenska Cement erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för rätt person och det finns chans att bli övertagen efter en period som inhyrd konsult.
Arbetet är på heltid, dagtid med start omgående eller enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker med ditt CV och personliga brev, då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig att söka via annonsen. Vid frågor angående tjänsten kontakta Monika Psag-Milicic eller Julia Hillerström. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, varför du är välkommen med din ansökan redan idag!