Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Vill du jobba extra som truckförare? Se hit!

Är du student eller har du ett flexibelt arbete och söker ett extrajobb? Är du effektiv, ordningsam och vill tjäna lite extra pengar? Då har vi ett jobb för dig!

Om tjänsten:
Vi söker just nu en terminalmedarbetare till en välkänt logistikföretag i Göteborg. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara truckkörning med ledstapeltruck med hjälp av denna kommer du hantera pallar. I arbetsuppgifterna kommer det även ingå paketsortering.  Schemalagt vardagar, 14.30-23.30. Vi tror att du som söker har en vana vid terminalarbete och är arbetsvillig. Du arbetar effektivt och noggrant. Tungt arbete och högt tempo tycker du inte är ett problem. För dig är det viktigt att komma i tid och som person är du punktlig. Arbetet är fysiskt krävande, du bör därför ha en god fysik. För att vara aktuell ska du vara tillgänglig för arbete 2-3 dagar i veckan och ha en annan huvudsaklig sysselsättning.

Krav:

  • Vana att arbeta i högt tempo och krävande arbete.
  • God svenska i tal och skrift.
  • Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, studier eller deltidsarbete (timanställning räknas inte). 
  • Truckkort A1-A4 och B1-B4 

Mediterande:

  • Körkort och tillgång till bil. 
  • Om du har erfarenhet av truckkörning, speciellt ledstapeltruck. 

Villkor:
Start: Enligt överenskommelse  
Ort: Göteborg
Arbetstider: Kvällar 14.30-20.30
Omfattning: Behovsanställning

Ansökan:
Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande! Vi tar endast emot ansökningar via annonsen där du kan bifoga ditt CV, vi tar inte emot några ansökningar via e-post eller telefon.