Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Väst AB

Vill du jobba extra på paketterminal? Se hit!

Är du student eller har du ett flexibelt arbete och vill jobba kvällsskift? Är du effektiv, ordningsam och vill tjäna lite extra pengar? Då har vi ett jobb för dig!

Om tjänsten:
Vi söker just nu en terminalmedarbetare till ett välkänt logistikföretag i Göteborg. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara truckkörning med ledstapeltruck, med hjälp av denna kommer du hantera pallar. I arbetsuppgifterna kommer det även ingå paketsortering. För att lyckas i den här rollen krävs det att du har ett intresse för lager och logistik, samt att du är stresstålig och kan arbeta effektivt. Tidigare erfarenhet av arbete på lager kommer hjälpa dig att axla rollen på ett bra sätt. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av truckkörning och är arbetsvillig. Arbetet är fysiskt krävande, vi ser därför gärna att du som söker bör därför ha en god fysik. Arbetet är schemalagt vardagar 14.30-20.30 och för att vara aktuell ska du vara tillgänglig för arbete 2-3 dagar i veckan och ha en annan huvudsaklig sysselsättning.

Krav:
– Vana att arbeta i högt tempo och fysiskt arbete.
– God svenska i tal och skrift.
– Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, studier eller deltidsarbete (timanställning räknas inte). 
– Truckkort A1-A4 och B1-B4. 

Mediterande:
– Körkort och tillgång till bil. 
– Erfarenhet av truckkörning, speciellt ledstapeltruck. 

Villkor:
Start: Enligt överenskommelse  
Ort: Göteborg
Arbetstider: Kväll 14.30-20.30
Omfattning: Behovsanställning

Ansökan:
Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande! Vi tar endast emot ansökningar via annonsen där du kan bifoga ditt CV, vi tar inte emot några ansökningar via e-post eller telefon.