Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Vill du jobba extra på ett e-handelslager? Se hit!

Studerar eller jobbar du deltid på minst 50% och vill kombinera det med ett extrajobb på ett e-handelslager 2-3 dagar i veckan? 

Dina arbetsuppgifter
Vi kan nu erbjuda ett fartfyllt och roligt extrajobb till dig med det där lilla extra! Din huvudsakliga arbetsuppgift är orderplock till fots med hjälp av vagnar, i arbetsuppgifterna kan det även tillkomma truckkörning. Kunden är verksam inom e-handel och är på stor frammarsch inom branschen. Så vill du jobba på ett lager med en härlig kultur och som tar stora kliv på marknaden är det detta jobb du ska söka! För att vara aktuell skall du kunna arbeta minst 2-3 dagar per vecka och vara tillgänglig för upplärning den första veckan. Vi erbjuder dig ett flexibelt och givande arbete att ha vid sidan av dina studier, bra lön och såklart goa kollegor!

KRAV
– Studier eller deltidsarbete på minst 50%
– Behärskar svenska språket väl i tal och skrift
– Kan arbeta minst 2-3 dagar i veckan 

Meriterande
– Truckkort (A+B)
– Körkort samt tillgång till bil

Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Göteborg
Arbetstider: Vardagar, varierade arbetstider 07.00-16.00 alt. 16.00-23.45
Omfattning: Extrajobb

Din profil
Vi söker dig som redan har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Kanske arbetar du skift eller på deltid och söker mer timmar? Eller studerar du med ett schema som ger dig möjlighet att jobba extra på morgonen eller på kvällen? Vi söker dig som är flexibel, positiv och arbetsvillig. Du är inte rädd för att ta i när och där det behövs. 

Ansökan
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet! Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se