Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Vill du jobba extra med brevsortering?

Vi på OnePartnerGroup söker dig som är student eller innehar en annan sysselsättning på minst 50% som vill dryga ut kassan under december månad!

Dina arbetsuppgifter 
Arbetet är förlagt på en postterminal i centrala Göteborg och dina arbetsuppgifter kommer bestå av brevsortering, både grovsortering och kamning av brev.
För att vara aktuell för tjänsten ska du kunna arbeta minst 4-5 vardagar i veckan, månad och tisdag varje vecka. Det finns inget helgarbete!  

Krav
Minst 18 år
Student eller annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% (timanställning räknas inte) 
Vi gör ett utdrag ur belastningsregistret
God svenska i tal och skrift

Meriterande
Tidigare erfarenhet av brevsortering 

Villkor
Start: Omgående
Ort: Göteborg
Arbetstider: 7.15-15.00
Omfattning: Behovsanställning 

Din profil
Vi söker dig som är en brevsorteringsmaskin som gillar att arbeta effektivt. Rollen som postsorterare ställer höga krav på personligt ansvar och arbetstempo. Vi söker dig som gillar fysiskt arbete, har sinne för struktur och ordning och är en utpräglad lagspelare som gillar att hjälpa dina kollegor. Att distribuera post är ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande jobb och därför är det viktigt att vara både noggrann och självständig. 

Ansökan
Intervjuer och urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!